Lördag natt, söndag.



Jag och Yvvis på Mantis (där vi träffade Annika, men det sa jag ju redan)



Leona och Yvvis



På söndagen spelade Black Gloves. Dom var awesome, även fast deras trummis var bortrest och dom hade en stand in.

Nu ska vi iväg och fira Annika som fyller år.

I'm having a bad day and it's (almost) all your fault.

Jag citerar;

"I höst ska jag planera in två fetingresor, för nu ska jag se världen.

Den ena är till Umeå, där jag ska träffa Ella Jax. även Ana ska jag träffa där.

Å sen ska jag faktiskt försöka ta mig hela vägen till Frankfurt, Tyskland. Jag måste besöka min barndomsvän och kompanjon Angelica. För det har jag lovat henne.

det kommer bli kul :)
"


Du LOVADE mig! Där har du det, svart på vitt.
Jag orkar inte skriva mer idag. För idag är jag arg.
Och ledsen, för att jag inte vet vars du är.
Det skrämmer mig.
Kanske mest för att jag inte vet vars jag är, när du är borta.
Vem, jag är.
Kan du bara viska i mitt öra inatt, som du gör hos alla andra. Jag vill också drömma om dig, ha dig i min sömn. Är det för mycket begärt?
är någonting jag ber om egentgligen för mycket begärt?!

I'm gonna hit this city

Igår var vi ut.
I acctually have lite bilder, så därför tänker jag vänta med att.. Äh, vadfalls. Jag har ju iaf 40 minuter på mig innan jag måste gå hemifrån för att ta mig ner till Main (där väntas spelning med black gloves nämligen).

Jag, Yvonne och Leona började med middag hemma hos oss (me + Y, yup. We're living together). Sen eskalerade det i förfest och innan vi visste ordet av befann vi oss på U-bahn, utan en aning om vars vi skulle. Vi hamnade tillslut på Mantis (första gången jag betalat in mig där, jag saknar Toni!) och där träffade vi, helt ovetande, Annika och Lisa! Jag gillar dom tjejerna jättemycket och blev glad som en lärka. Två drinkar på Mantis och sen vidare med S-bahn till Sachs. En tur inom Anglo innan vi endade up på O'd där vi träffade våra Amerikaner. Det var gemytligt och hur kul som helst. En helt bra kväll där jag träffade många fina vänner som jag inte sett på länge.

Nu måste jag klä på mig, naken på konsert kommer inte bli någon hit.

Lille katt

Det här är Maria



Hon är skitsnygg, och hon är en av mina bästa vänner.
Maria - jag saknar och hab dich ganz doll lieb. <3
(glöm aldrig att du är awesome)

Min (jo det är sant) första kräftskiva

Kräftskivan igår var gemytlig. Jag gick till och med så långt att jag provade 2 kräftor (alltså, mycket jobb för lite att äta. Men okej kan jag väl sträcka mig till att det var iaf..) När jag lagt kidsen blev jag akut-trött och råkade somna på soffan. När Jenny, Anders och Yvonne kom hem hittade dom mig där och tvingade mig att spela nintendo wii innan jag fick sova.



Connie och Malin visar mig hur jag ska göra (det var inte jättelätt, och dom är fasiken läskiga dom där kräftorna!)



Smakade.. sådär.

Idag var en lugn dag. Sov länge, promenad i Huthpark med Yvvis, lite det ena och det andra innan jag och Y åkte och handlade inför kvällen. Nu är jag hemma hos Y, väntar på L och att Y ska bli färdig i duschen så vi kan börja laga mat. Kvällen är fortfarande ett oskrivet blad, men håller detta fina väder i sig kanske vi drar ner till Main och går på festival. Who knows!

Jag har en stor minstingsyster.

Det här är min minsta-lilla-plutte-syster Celina (lilla snuttan).



Första skoldagen.
Kalla mig vad ni vill, men hur har tiden kunnat gå så fort?
Det var ju alldeles nyss Helena och aehjtie berättade att vi skulle få ett syskon.
En liten plutt, bland oss halv-vuxna barn.
En sak är säker - så mycket glädje som hon har gett oss, är ovärdeligt.

Jag önskar jag kunde vara hos Celina jämt. Få henne att förstå, att jag älskar henne, mest och alltid. Att jag alltid kommer finnas för henne, vad som än händer. Att hon är min lilla snutta.
Nu, och för alltid.

Like a satellite

Igår var det torsdag. Och hur vi än gör så kommer vi inte ifrån att torsdagar, det är karaoke det. Vi försökte tappert att låtsas om att vi inte skulle till O'd med middag på Helium och en tanke om bowling. Bowlingen uteblev pga dåligt väder, men karaoken kvarstod. Izabella åkte hem medans jag, Yvonne och Leona fortsatte till Sachs. Vi sjöng karaoke och Marco med vän kom förbi och förgyllde vår kväll. Den blev rolig (som vanligt) och jag var inte alltför trött när väckarklockan ringde imorse.

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är färdig när det är dags för jobb i eftermiddag. Kräftskiva i svenska kyrkan står på schemat, och sen får vi se om jag och Yvvis drar en raid i Frankfurt.

My brightest side

Yvonne - och vet ni vad jag träffade igår!
Jag - ja just ja!
Malin - nej vadå?
Yvonne - en tysk!
Jenny - väldigt ovanligt..
Yvonne - nej men en tysk som pratade tyska!
Anders - WOW! Hörde ni! En tysk som pratade tyska, dom som är så ovanliga här.
Jag - hon träffade en tysk som pratade svenska..


Jeez Yvonne, du är smartare än jag trodde.

And I'm holding you closer then most. 'coz you are my heaven

Jag har upptäckt det här med att gå in för livet.
Att man jag får vara neggo-Angie emellanåt, eftersom det inte dröjer länge förens det visar sig hur fel jag hade som försökte vara negativ. Det här med att vara lycklig för det man har är svårt, men dom senaste månaderna har jag gjort mitt bästa. Såklart är jag, då jag trots allt bara är människa, inte nöjd med mitt liv fullt ut. Man vill alltid ha lite mer, veta lite bättre och göra lite fler saker. Men just nu skulle jag vilja säga att det ser ljust ut. Att kanske, kanske är det nu det är dags att få cred för all skit jag gått igenom. För alla tårar, hårda ord och brustna hjärtan. Jag tänker i alla fall tro det, går det åt fanders, så har jag åtminstone trott. Och tron, är något som jag aldrig kommer att tappa. Tron på att man får vad man förtjänar. Att allt har en mening. so let it be.
______________________________________________________

I måndags bjöds det på sneak preview på Turmpalatz (jo i min hatt vad vi ser på film now adays) och fick se Leep Year. Den var bra. Romcom som fick en att fnissa och le. En må-bra-film helt enkelt. Jag sov hos Yvvis efteråt. Och som svar på aahkas fråga (på facebook i och för sig men naja) så går det bra på jobbet. "ny-jobbet" som är nytt, men ändå inte. En veckas jobb kan se ut såhär för mig;

Måndag - 10-16. Mamma-pappa-barn-träff (heter egentligen Stor och Liten men u get it) i kyrkan. Hämtar banren från skolan
tisdag - 10-16. Rengör alla golv och toaletter. Hämtar barnen från skolan
onsdag - 9-16. Personalmöte sedan dammar jag alla ytor. Hämtar barnen från skolan
torsdag - 13-18. Barntimmar (förberedelser osv)
fredag - ledig
lördag - ledig
söndag - jobbar med barnen varannan söndag pga. gudstjänst i kyrkan.

Såklart blir det tid över efter städning osv, då tar jag itu med sånt som behöver göras. Sånt som dom andra i personalen kan komma på att sätta mig på att göra (denna mening kommer bli nominerad till årets snyggaste mening 2010, japp). Det är i alla fall roligt att vara igång, att göra något nytt.

Så efter jobbet igår kom Anders faster med man och hälsade på så det blev middag och prat hela eftermiddagen och en bit in på kvällen. Sen blev dyra råd snabba (så heter det inte väl?) och jag blev blixtglad och försvann från prästgården. Hade en mycket mycket trevlig kväll med N, vilket jag hoppas det blir fler av. =)

Nu har jag köpt (läs; Yvonne har betalat den än så länge) den sista Twilight-boken och jag ska hetsläsa mig igenom den. För kom igen, böckerna är SÅ mycket bättre än filmerna (och Maja, jag är fortfarande team Jacob, no doubt.)

And there's alot of things to do before we die

Igår (lördag) Blev en chilldag. Vi hade nämligen firat Anders med middag och karaoke kvällen innan och därför tog jag mig inte upp förens runt 12-tiden. Då kom Yvonne förbi och tvingade ut mig på en promenad i det mycket svettiga vädret. Runt 18 mötte vi upp Izabella inne i stan för middag på Bull and Bear, innan vi fick ett infall och smet (fast med betalda biljetter) in på en bio. Det blev filmen Salt med Angelina Jolie (som, om ni frågar mig, är en av världens sexigaste kvinnor). Filmen var riktigt bra, och vi gick nöjda som tusan därifrån. Jag och Yvonne kände inte riktigt för att åka hem, så vi hamnade en stund på Barcelona (där jag ÄNTLIGEN fick mina chicken wings) innan Leona kom in och slöt upp med oss. Vi tyckte att vi skulle prova något nytt igen denna kväll och promenerade bort till Schöne Aussicht där vi tog en apfelwein. Hur mysigt ställe som helst, dit kommer vi gå flera gånger.

Idag har det varit högmässa, alltså har jag jobbat. Hunnit leka lite med barnen innan och efter mässan (som jag ville gå på idag). Promenad i Huthpark med Yvvis även idag (mycket imponerande av henne att få ut mig två dagar i rad. Vi får se hur det blir imorgon) innan god middag och sedan en film med Jenny och Anders (det regnar köttbullar tror jag den heter på svenska. En sån där film som du Jonas skulle ha älskat. Klockrena roller och repliker. Yvonne tyckte dock det var en aning avskyvärt med regnande mat. Jag däremot, hade inte jättemycket emot det.. haha)

Imorgon är det första dagen för mig på mitt nya jobb.
Wish me luck!

I have a feeling, that this night was a really good night (torsdags, karaoke på O'd)



Älskade Yvvis



Jag hade saknat min Carl philipp



Viktor



Malins syster Sara med sin pojkvän



Jag och söta Sara



Min vän.

Samstag. Sol, hett och väldigt varmt.

Idag är det varmt.
Igår var det också varmt, det märkte jag inte av lika mycket då jag inte var ute speciellt mycket igår. Torsdagskvällen var hur kul som helst, och jag kan ge er bilder och information om vad vi gjorde senare.

Men nu är det som sagt underbart väder och jag ska ner på stan och äta middag med goda vänner.

Bis dann!

NU är det minnsan Torsdag iaf = karaoke!

Nu ska jag gå ut.
Träffa au pairer (m.fl.) på Helium. Ta en drink (eller två.) och sen dra vidare till O'dwyers för karaoke.
Eller kanske mest för att jag saknat det stället och dom människorna där.

Tschüssi!

Der Tag ist zu ende.

Sisådärja.
Min påhittade torsdag (som visade sig vara onsdag) är snart förbi och jag har haft en fin dag. Jobbade med kidsen (jag lovar att delge er mitt nya schema när jag sätter igång med det. Dvs nästa vecka) mellan 10-13.30. Åt lunch, och stack sedan hem till Izabella. Svängde in på Konstabler och köpte ett månadskort (fick köa i 15 min men det var okej för han som stod framför mig var snygg) innan jag åkte hem till henne och hetsade uppför alla tusen trappor. Skipboade, drack te, pratade, ja you name it. När Rebis stack iväg på cykeln (nej, inte cykelen Yvvis) så kilade jag ner på stan, shoppade loss för 40 € på DM och mötte sen Yvonne som tränat. Åkte hem till henne och fixade ihop en gourmetmiddag (lugn Rebis, det var ägg, fetaost (får jag äta det?) gurka och tomat) och kollade på Filip och Fredrik.
Ja, vi är lite betuttade i dom.
Mest Yvvis i Fredrik.
Mest jag i att dom är rätt awesoma.
Om det vore ett ord dvs.

Jag tänker inte berätta vad jag ska göra imorrn. Blir så tråkigt att veta i förväg och sedan få läsa om det igen. Eller hur tänkte jag nu? Naja, es ist doch gut wieder in Frankfurt zu sein. <3


Min fina Yvvis <3 Hab dich lieb.

Donnerstag (fast det är Mittwoch. Förvirrad Angie)

Har just slutat och väntar bara på att tvättmaskinen ska bli färdig så ska jag dra hem till Izabella. Synd bara att regnet började ösa ner för ca 10 sek sedan. Obernice.

Vad jag och Iza ska göra?
Jag gissar på skipbo och skitsnack.
Sånt som vi gillar, och behöver.

Eller varför inte den här.!

Cupen '10
(vilken musiksommar detta varit)

"Vi är snygga
vi är fulla
vi ska ragga
vi ska ......"

When you go fag. ;)


Håll i mig och släpp aldrig taget

Idag har varit en fin dag. Har lekt med kidsen, Izabella har varit här och sen var jag och Yvvis ner på stan och fikade med Jessica. Det var mycket gemytligt då hon flyttar till Sverige igen på torsdag. Jag kommer verkligen verkligen sakna Jessica. Hon är en av dom människor jag verkligen vill ha i mitt liv (hör du det Jessica! Kom ihåg mig som blomsterflicka på ditt framtida bröllop! ;)

Förresten är den här låten king.
Och mycket sommar och cupen '10.
Ni är så fina mina saemievänner (speciellt du Ida. Som jag älskar dig.)


Home sweet home.

Igår flög jag tillbaka (hem) till Frankfurt.
Resan gick bra, vi landade tom lite tidigare.
Jag har (håll i hatten) redan packat upp väskan.
Idag har Izabella varit här. Jag fick två små barn (som bara blir större och större) över mig imorse, och det tog en stund innan jag förstod vars jag var och vilka ungarna var. Anders fyller år, och vi har pratat om hur mitt schema kommer se ut i höst. Snart ska jag och Yvvis ner på stan och fika med Jessica (som åker hem till Sverige på torsdag = tråkigt).

Så japp.
Det är jätteskönt att vara tillbaka.
Verkligen, jätteskönt. =)

Och jag måste säga att cupen var den perfekta finalen på en (faktiskt) underbar sommar. Tack alla underbara saemie som gjorde helgen så bra som den blev. (bra och, för att citera Idapiga, konstig. På ett bra sätt.)

Postsecrets


*

No one's gonna do it for you

Sitter och lyssnar på The Hellacopters och saknar.
Saknar en massa.
människor
platser
försvunna dagar
borttappade vänner
Sune.. (carl philipp)

Men idag har jag varit på stan med muahra och Lenny (Linnea). Lite shopping på rean (jag höll mig i skinnet), glass till lunch och ett besök på banken (där jag, när jag skulle betala 40kr för ett nytt batteri till bankdosan undrade om dom tog kort. Tanten skrattade och undrade om jag var seriös. "Du är på en bank! Vars annars tar man kort?"). Sen har det inte hänt så mycket. Jag tappade all energi och sitter nu mest bara utpumpad på Marikas rum. Imorgon ska jag åka till Mittådalen. Sen är det funäscup. En cup jag längtar till, men är lite rädd för. Fast det är okej, vi är nog alla rädda.

Men det är bara för att vi kommer sakna dig så mycket mer. Ibland orkar jag inte, så förlåt för dom stunderna. Dom stunderna då jag inte tänker, dom stunderna då jag låtsas att allt är ett skämt och att du finns. Dom små stunderna behöver jag ibland, för att kunna fortsätta andas.

Time's creaping up

Nu börjar det dra ihop sig.
Bara 5 dagar kvar i Sverige. Idag ska jag ner på stan med moster och kusin, och imorgon åker jag och samma kusin upp till Mittådalen. Eftersom cupen sätter igång på fredag eftermiddag. Jag ska bo på Funäs hela helgen med härliga människor. Så jag ska helt enkelt göra mitt bästa av att njuta av dom sista dagarna i Svea rike. För sen är det back home som gäller.

Och jag är så spänd.

"- tss. om jag inte vill att du ska hitta mig gör du inte det.. Fast.. Det vill jag ju. Alltid."

We will all be, friends forever

Det här är jag och min vän Silje;


Storsjöyran 2010

Fotograf; Eli? haha. Men med Siljes kamera iaf.

Detta är en av få bilder på oss tillsammans på sista tiden. Äntligen kunde vi iaf träffas och festa loss med varandra. Eftersom vi numera bor långtifrån varandra blir det inte alltför ofta.

Jag ville nog mest bara säga att jag tycker om Silje. Oerhört mycket.


Yet another summer

Snart är semestern slut (för jag vill inte påstå att sommaren är slut bara för att man börjar jobba igen) och jag har varit ledig i 7 veckor. Jag har (mindre) än en vecka kvar, vilken jag ska spendera i Falun tills på torsdag, då jag tar tjidtjies bil och Linnea och åker till Mittådalen för att packa ihop allt jag lämnat där. Sen är det dags för Cupen. Kära fotbollscup som jag missat nu två år i rad och äntligen får göra come back på (nej, jag ska inte spela. Så roligt ska vi inte ha). Jag har hunnit med en hel massa. Stockholm, grönan och Marinchen. Flyg till Kiruna, konfirmation och sen snabb bilresa ner till Ankarede. Galet midsommarfirande (i 0-gradig kyla), kalvmärkning i Idre sameby, släkt på besök och bak med aahka. Mittåhamran. Beonde med syskonen i liten stuga. Jobb i Mittådalen. Knappt någon sol, målning av hus och lite tyska turister. Ett dygn i Östersund med fina människor och bra musik. En vecka i Sveg, gos med syskonbarnen och en tatuering. Besök av Izabella och lite tvspel.

Men först och främst har sommaren bestått av familjen. Att ta sig igenom dagar som varit tunga genom att glädjas åt det man har. Nu ska jag börja ställa om mig till att åka tillbaka. Åka hem igen.

Men först ska jag skratta på cupen, hoppas på sol och ha riktigt roligt.


Finbesök i Falun

Igår fick jag finbesök. Jag tog bussen från Mora till Falun och hann vara hemma i 10 minuter innan min kära Izabella rullade in på parkeringen. Som jag har saknat henne!
Vi tog en sväng på stan, och då jag hade min personliga shoppare med mig så blev det en del shoppande. Jeans, t-shirt, topp och skor (REA är min bästa vän). När vi kom hem hann vi spela lite kort innan vi åkte till Slussen för ett glas med valfri dryck i och sedan minigolf. Izabella stod för sitt ord och spöade oss alla, men trevligt hade vi i alla fall. Promenad hem, god mat, vin och sedan gick jag och Rebis loss på Super Nintendo´t som Marika letat fram. Vi kunde knappt slita oss och det blev en sen natt.

Idag har vi promenerat omkring i Falun. En sväng uppe vid gruvan, Dalarnas Museum och sedan fika med hela familjen. Vi hann med några omgångar på Nintendo´t innan Iza var tvungen att dra sig hemåt.



TACK älskade vän för att du kom och hälsade på. Du är så bra. <3

För alla mina syskon, men framför allt - för alla dom som någonsin kallat mig åabpa.



Jag hade aldrig gjort den utan dig Jonas.

Linda, Ejvin, Marika och Celina. Ni betyder mest av allt för mig.

SurSveg? Nejdå



Sol (iaf halva dagen) i Sveg fortfarande. Vi gör inget speciellt. Jag gosar med barn och det räcker för mig. För kolla så söta dom är, "mina" barn i Sveg (ja Ida jag räknar Anna till dom. ;) och jag tog även Idas bild. Tack!)

Ett dygns yrande

Yran blev helt underbar. Kom dit runt 19.30 och fick ett glas vin av Solveig. Träffade alltså Solveig, Nejla och Ana på en gång och medans Nejla, Marika och vielle drog ner för att se Melissa Horn stannade vi tjejer kvar en sväng. Sen ner, en cider på området och sen en titt på Johnossi innan vi råkade på hela Mittådalshögen på stråket. In i ett tält för en öl och lite dans innan det var dags för kvällens höjdpunkt - kent på stortorget. När dom klev ut på svenen stod vi mitt i, rätt nära scenen och jag har aldrig blivit så lycklig när dom öppnade konserten med Utan dina andetag och fortsatte med det finns inga ord. Vi hoppade, skrek och skrattade och efter ngn låt gav jag upp och anslöt mig till resten av Mittådalingarna lite lngre bort. En helt underbar konsert med helt rätt personer och rätt musik.
Efter konserten var jag helt matt i hela kroppen och vi drog omkring lite innan vi åkte hem med Ana för att få sova ngr timmar. Lördagen blev lika fin den. Sen frukost på stråket, karuseller och trevligt sällskap innan jag och tjidtjie for hemåt igen.


Marika, jag och Nejla på konserten
Bild tagen av Erika Jonsson

Nu har jag anlänt till Syster i Sveg, vilket känns kanon. Blir här några dagar innan jag fortsätter till Falun över helgen och sen vidare till Storsätern (då min lillasyster uttryckt en stor önskan om det). Sen blir det avslutning på cupen i Funäs innan jag ska tillbaka till mitt älskade Frankfurt.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!