Frankfurts plus

  • Du kan beställa hem mat till dörren, vilken tid som helst på dygnet, vars som helst.
I just love to order in food.

Seriöst! Är inte det typ, det bästa som finns? (speciellt när vännen man bor hos inte har någon mat som helst i sitt kylskåp) (eller i sitt skafferi) (eller någonstans i lägenheten).
Angie

I just don't know what to do with myself

Sov hemma hos Yvonne inatt. Vi kollade på film och åt diverse ting. Nu fortsätter vi där vi somnade igår och har satt på SATC. Ska se om jag hittar något ätbart i Yvonnes lägenhet och försöka bestämma mig om jag vill gå ut ikväll eller inte.

Några förslag?
Angie

Gib' mir was, irgendwas das bleibt.Pal, I'm just saying.
Angie

Du bist in mir und ich weiß ich bin in dir.

Värd mat på Zimt und Koriander, en flaska vin och prat (en sån där kväll som man ser i filmerna) innan vi intog Sachs och O'dwyers för karaoke. Vi fick upp på scenen ett X antal gånger (inte bara för att sjunga) och när kvällen tog slut var jag inte riktigt beredd på det.

Idag har jag slappardag, och jag tänker fortsätta med det ett bra tag. Kan hända att jag blir hemma hela kvällen.
Bara för att jag får bestämma helt själv.
Bara för att.. Det känns. Tyvärr.
Angie

Congratz honey!

Idag fyller min älskade Yvonne år.

Det ska firas stort förstår ni. Vi börjar med middag på Zimt und Koriander och fortsätter sedan till puben där det blir karaoke och fortsatt firande. Nu ska jag öppna sekt-flaskan Yvonne fick av mig och börja med att skåla för min undebara vän.

Vi hörs imorgon!
Angie

Nobody want's to be the last one there. Men Izabella Rebermark, ich hab' dich lieb.

Idag har jag varit hemma hos Izabella i Westend och myst. Vi catchade up (hade lite att ta igen, blev en race genom det som hänt dom senaste veckorna) och kollade på filmen Keinohrhasen (inga öron kaninerna direkt översatt). Mycket bra film och världens finaste sällskap. Längtar tills hon blir ordentligt frisk så jag kan leka varje dag med henne.Nu har jag inget mer att skriva.
Förutom en sak; finns det någon regelbok man kan läsa i? Någon bok som bestämmer hur man ska göra och känna?

Things would be much easier then.

Jetzt gehe ich schlafen. Morgen feiern wir Yvonne (Sie wird 26). Ich freue mich sehr!
Angie

I'll keep on writing (even though nobody's reading)

Jag skulle inte hämta Karin idag så jag klev upp strax innan 10 och gick ner och tränade istället (Maddie's gonna be proud of me).

Vet ni vad, det här inlägget får vänta. Kom på att jag måste gå med soporna innan jag ska hämta Elias. In i kyrkan måste jag också och hämta mer snus (alltså, vi förvarar vårt snus där, inget annat).
Angie

Meehrschweinchen.

Hur lätt är det att lära sig ett nytt språk när ord och meningar envisas med att vara så långa. Den enklaste meningen kan bli hur lång som helst (ta "jag tvättar" som på tyska blir "ich mache die wäsche") och att försöka uttala orden som dom egentligen ska uttalas (nej, jag kan fortfarande inte uttala "hauptwache" ordentligt än) är nästintill omöjligt (speciellt om man kommer från Idre där man pratar som man gör). Mina sche-ljud sitter inte där dom ska och att få till ett rullande R ska vi inte ens tala om.

Men det kommer, inte uttalet kanske, men pratet börjar flyta på.
Och kanske, kommer jag behöva det.

Beim nächsten mal muss ich mal genauer hinsehen
Angie

Nog för att jag gillar att läsa och gör det rätt snabbt

Men att läsa två böcker på svenska och en på tyska samtidigt kanske är att ta i en aning?
Angie

I'm pretty damn good ain't I?

Jag gillar hur Yvonne får mig att framställa.
Som en helgalen, skitrolig tjej.
Kommer på mig själv att tänka att "shit, henne vill jag ha som kompis!"
Sen inser jag att förtusan, det där är jag.

Det där lät som värsta skrytet, men vet ni vad. Det är mina vänners förtjänst att jag är som jag är.

Jag behandlar bara andra som jag själv blir behandlad.

Isn't life just great?
Angie

Måndag (ich liebe diese Stadt)

Imorse när jag vaknade såg det ut såhär ute;


Alltså, jag har något att erkänna. Det kommer inte bli lätt, och ni får lov att mobba mig, men.. Jag vill ha sommar. Jag vill ha varmt, bara gator, sol och värme. Det behöver inte vara mer vinter nu (och ja, jag är medveten om att det fortfarande bara är Januari så jag får förmodligen vänta i all fall 1,5 månad till), för jag är trött på den. Jag vill kunna ha vilka skor som helst (eller inga), shorts, kjolar, klänningar och enbart toppar utomhus.

Efter jobbet åkte i alla fall jag och Yvonne ner på stan (vi trotsade naturlagarna, vilket inte många Frankfurtbor gjorde då det har varit kaos i stan idag) och kikade lite i affärer. Det var gemytligt och jag inhandlade mig en bh (Yvonne har fått över mig till hennes CK underwear-sida). Efter en kaffe på Starbucks (har jag sagt att jag älskar att bo i en storstad?) så linkade vi hemåt. Mest var det inte jag som linkade.Nu ska jag (håll i hatten) sova.
Wish me luck.
Angie

Ich habe ganz gute freunde

Inatt har det snöat 15cm här så internationella skolan har stängt. Jag följde med Yvonne in till läkaren och efter det snabbköpte jag en skinnjacka jag har kollat på (30 euro, så j*vla nöjd) och åkte tillbaka till kyrkan. Efter en lång lunch så kom Carl philipp hit och fortsatte hjälpa mig med min räkning från sjukhuset jag var på i vintras (det har krånglat sen dess, jag ska inte betala det, men försäkringskassorna jobbar inte jättebra ihop so to speak) och när han la på så var vi irriterade båda två eftersom det verkade som att jag iaf var tvungen att betala in det själv och sen ansöka om betalning i efterhand (det SKA inte gå till så). Carl philipp åkte till Darmstadt och jag gjorde mig redo att ringa Trygg Hansa så att dom fick lösa det. Då ringer denna snälla dam tillbaka och säger att det går att lösa på ett annat sätt, att dom kan göra ett litet undantag och skicka in det till den tyska försäkringskassan och be dom om bekräftelse att det ordnas innan april (istället för imorgon som dom egentligen måste). Jag tackade tusen gånger och ringde till Cp och skrek av glädje.TACK älskade vän!
Ich liebe dich (fasten du är störd i huvudet. ;P)

I slutändan handlar det om att komma till rätt person (vad det än handlar om)
Angie

Massa dagar. Fina dagar (don't stop me now, I'm having such a good time)

Bilder har jag kanske någonstans i någon kamera (som jag tror är hemma hos Yvonne eller i min väska)(Update: den låg i min väska).

Men vet ni vad. Jag har varit ut hur mycket som helst, träffat folk, druckit öl och haft det underbart. Madde har varit här i två veckor nu och jag vill aldrig att hon åker hem (men åk nu Madde, jag har varken energi eller pengar kvar).

Så weiss ihr was, jag är helt slut men lycklig.Madde - just stay. <3
Angie

Ich liebe Musik (wer machst nicht?)

Då jag inte har tagit mig tid att göra någon års(vadheterdetnuigen) så tänkte jag försöka komma på hur soundtrack of my year har låtit (jodå, jag snodde idén i Annas blogg). Det är svårt att säga en låt, men 2009.s band har för mig varit Die Ärzte (bor man i Tyskland ska man lyssna på tysk musik, så är det bara). Våren har jag svårt att minnas vad det lyssnades på, men jag kan minnas att Lady Gaga har haft mycket med mitt 2009 att göra. Sommaren i Sverige spenderades med låten Rap das armas och på hösten poppades Tonight's gonna be a good night och när julen närmade sig spelade vi Fairytale of new york tills det inte längre var jul.

När jag hör Bella's lullaby på piano (Yvonne får spela) så blir jag glad i hjärtat.
När Cp drar av It's good but it just ain't right och don't fear the reaper så kan jag inte låta bli att flina.
Nisses version av Rap das armas är underbar (hur ska vi annars veta vars dom andra är?)
Såklart tänker jag fortfarande på Maja när jag hör Summer of '69
Marika och Nathalie sjunger Tonight's gonna be a good night som ingen annan.
Enda konserterna jag har varit på 2009 är med black gloves
Det jag sjungit på karaoke är ABBA
My life would suck without you

Och vet ni.
There's gotta be somebody for me out there.
Angie

Ohmy

I raped facebook friday night.

Igår vankades det hemmafest hos Josefin. Tyvärr var jag slutkörd sen fredagen (då festen avslutades kl 9.00 lördag morgon) och eftersom jag jobbar idag så blev det kolugnt igår.

Alltså, jag tänkte blogga om helgen senare. Just nu vill jag bara trycka ner mitt fylleinlägg en aning.
Angie

was?

ehrlich?

vas fick sarl pilich und baracj obama?

Maria, ich mag dich.
ANGIE

Vaccination

Idag (efter att ha sovit fett lite och städat huset) så åkte vi i samlad tropp (jag, Anders, Jenny och Elias) för att ta andra sprutan mot Hepatit A. Det slutade med att jag och Jenny vaccinerade oss, och då även blev påkrängda en spruta mot polio och stelkramp (då läkaren tyckte vi var dumma om vi inte förnyade den).

Så nu sitter jag här med en stel arm som inte lyder mig.

Om vi ska ut ikväll? shuu
Angie

Lille herr Byström har blivit stor

Alltså.

Igår tappade Elias sin första tand. Det var stor uppståndelse angående detta, i alla fall från Elias sida. Han visade både tanden och gluggen 700 gånger för alla i huset. Han satte sig tillslut i köket medans Jenny lagade mat och kikade på tanden som låg i en påse på bänken. När det var dags att gå och lägga sig frågade han mig tusen gånger om vi inte skulle sova snart så han fick lägga tanden i ett glas så tandfén kunde komma.

Detta var stort. Han hade inte släppt det idag heller utan propsade på att vi skulle ha ett Elias-har-tappat-en-tand-kalas när alla kommit hem. Han har målat en affisch och gjort inbjudningskort (två stycken, ett till mig och ett till Yvonne). Sen tvingade han Madde att slå in ett paket till honom.

Hon slog in hans sko.
Angie

Update: He cried his little ass out. Poor kido.

Was hab' ich heute gelernt?

Jag är barnvakt och Yvonne håller mig sällskap.
Plötsligt ställer hon frågan; "har Tyskland en president?"
Vi kommer först och främst överens om att Tyskland är en republik (då dom faktiskt inte har en kung) men sen tar det stopp. Vi pratar lite om diverse folk (såsom Angela Merkel f.ex.) men kan inte enas om hur det egentligen står till.

Jag ringer Carl philipp och får veta att Tyskland har en president (en bundespresident, då det är bundesrepublik Deutschland vi talar om) och att han även har ett namn.

Horst Köhler.


Så nu vet vi det. Känns bra.

Nu - något mindre tankekrävande. SATC
Angie

sometimes

I just don't feel it.

But then, I feel somethin I don´t wanna feel.

Can´t you just come here, and I´ll promise, I will tell you exactly how I feel..


Angie (just, f*ck it, because, I know exactly how I feel - Eigentlich.)

or do I?

Dienstag

Idag har jag hämtat Karin själv (eller Madde följde med) på skolan för första gången (jag ska ta henne från skolan till dagis tre gånger i veckan framöver). Det gick kanon, och efter det åkte vi hem till Iza en sväng som blivit sjuk. Tog lite hand om och for vidare hemåt. Sen har dagen gått åt till att leka med Elias, öva bokstäver och sen kom även Karin och Malin hit en sväng. Nu liggar Yvonne på min säng och är dålig i foten (hon har varit hos doktorn idag nämligen. När hon kom tillbaka därifrån, stödd på Malin och Anders var hon.. Låt oss säga såhär; hon hade inte alla hästarna i stallet (läs; hon verkade hög). Det var. Roligt.)

Ikväll ska vi in till stan och O'dwyers (ja, vi hänger mycket där har ni något problem med det så kan ni ta upp det med mig. Förresten bryr jag mig inte vad ni tycker för det är ändå ingen som kommenterar mina inlägg iaf. (fick man in det också) så det så!) för sedvanlig U2-night.

Bis dann!

P.s. Jag har pratat tyska med Elias och Madde idag som bara den. Elias har även lärt mig ordet "käfig" idag som betyder bur. Kan vara bra att veta.


"- Angelica! Ich habe eine Fledermaus in einem Käfig!
Angie

Jag har världens bästa inneboendeHon båda tvättar och städar!
Angie

This weekend has been a GREAT weekend.


Efter bowlingen (på O'dwyers) i torsdags.

Helgen har som ni kanske har förstått varit väldigt intensiv. I lördags kollade vi på film hemma hos Izabella innan vi åkte till Hansallee och spelade beer pong. Det visade sig att jag och Madde var queens of beer pong och vi spöade skiten ur samtliga amerikaner (gissa surheten på killarna när dom förlorade mot två "europeiska" tjejer). Efter det åkte vi vidare mot sachsen där det var födelsedagsfest på Anglo. Det blev lite hattande mellan Anglo och O'dwyers (dom två irländska pubarna) och en sen kväll även denna kväll.

På söndagen hade jag och Madde planerat frukost på Mc. Donalds, så runt 12-tiden tog iv oss gememnsamt bort till donken och blev sittande ett bra tag innan vi tog tag i oss själva och promenerade hem. Eller, jag gick hem till Yvonne som har legat sjuk hela helgen och sällskapade. Vi tog en kort promenad och ended up at Forno D'oro (en italiensk restaurang) där vi käkade pizza innan vi gick hem till mig och kollade lite SATC.

Idag har jag varit iväg till Bornheim (en stadsdel inte långt från min) och följt med Malin och hämtat Karin på tyska skolan och gått med henne till dagis. Ska göra det tre gånger i veckan framöver. Så nu har jag försökt städa upp i mitt rum (som sett ut som ett zigenarhak dom senaste dagarna) innan det är dags för att hämta Elias.

Finally, I'm back on track and know what to do. Love that feeling.
Angie

It was a friday night. And I felt alright.

Efter en snabbvisit på akuten (Yvonne var sjuk, jag körde) som slutade i att vi smet från sjukhuset och krängde kryckor hemma hos Carl philipp istället, så var det bara att snabbduscha och sen styra sin kos in mot stan. Vi åt middag på Café Hauptwache (alltid lika gott) och träffade sedan på 4 svenskar som var här i något slags utbyte. Vi drog med dom till Mantis där vi skakade rumpa ett slag innan vi for till Sachsen. Hänget där var gemytligt, men inte mer än så (det var mer drag i torsdags).


Jag och Jessica på café Hauptwache.

Snart ska jag och Maddie ta oss bort till Izabella i Westend för lite mys innan vi ska kicka amerikanarnas ass i beer pong. Efteråt är vi bjudna på födelsedag (som Cp skulle säga) på The Anglo då Isabel fyller år.

Busy bee. (helst vill jag bara stay in ikväll, men jag har lovat att gå så det är bara att hoppa i stövlarna (eller om det blir converse ikväll) och pallra sig iväg. Nu borde vi verkligen åka Madeleine om vi ska hinna.)
Angie

Bara fredag?

En powernap senare känner jag mig piggare. Sitter och väntar på att Madde och Yvonne ska komma hem. Det är synd om Yvve idag, hon kan nämligen inte gå. Jag undrar om jag kanske får bära henne till Café Hauptwache ikväll eller om vi kan bastla ett par kryckor lite snabbt åt henne. Jag ska fråga Elias, han är ju duktig på det där med att bastla.

Vet inte riktigt vad jag ville säga med detta inlägg. Kanske att jag är nöjd. Att jag (äntligen) kan ärligt säga att jag mår kanonbra och faktiskt har fått tillbaka kontrollen över mitt liv. Jag vet (finally) vad jag känner. Och det hade inte kunnat kännas bättre. Helvirriga meningar, men kom igen, jag är en helvirrig tjej. (förresten någon som vill komma till denna helvirriga tjej en vecka vid valborg? Närmare bestämt den 26.de till 29.de. Minst. Ruf mich an bitte. asap.)
Angie

Tell me when you hear my silence. You're the reason why I'm here.

Igår var det torsdag.
På torsdagar ska det göras något, och speciellt då vi just nu har finbesök. Efter mycket om och men kom vi på att vi skulle åka och bowla. Det blev jag, Madde, Yvonne och Maria som intog banorna i süd. Madde kickade ass, jag var hack i häl och dom andra två tossarna spelade i en annan liga än oss. Hade glömt hur roligt det faktiskt är att bowla!In i en taxi och ner till O'dwyers där det vankades karaoke-night. Baren var i princip knökfull och det sjöngs både bra och dåligt (när vi klev in i baren var 4 tjejer i full gång med att skråla 99 Luftballons for example). Efter några öl var inte vi dom som var dom och vi fyra köttade hur många ABBA-låtar som helst (det enda svenska dom hade förutom Robyn) innan vi nöjde oss och återgick till att bara umgås. Träffade som vanligt mycket roligt folk och det blev en rätt sen torsdag. Runt 4-tiden slängde jag och Madde oss in på vårt favorit kebab-hak och ryckte åt oss en varsin turkish pizza (eller som Madde sa; Turkis petcha) innan Harry snällt körde hem oss. Det blev några timmars sömn innan det var dags för mig att upp och städa prästgården. Det gick faktiskt bra, men jag är inte så pigg att jag orkar åka ner på stan och träffa Madde och Izabella. Vi ska i alla fall ikväll ut och äta. Café Hauptwache blir det denna kväll, varför ändra på ett vinnande koncept?


Angie

Kleine Bildregen.Alla bilder från i Tisdags då vi intog O'dwyers för en kväll i U2-anda (varje tisdag spelar dom diverse U2 låtar emellanåt, och man får då en shot eller en liten guinnes i baren).
Det var gemytligt som tusan och kom riktigt mycket folk (riktigt och riktigt, men fler än det brukar på en tisdag iaf).

Angie

Morrn

Jag vaknade just.
Fy tusan vad skönt det var att få sova ut en dag.
Det var nog precis vad jag behövde.

Nu ska jag klä på mig och kila iväg för att hämta Elias. Idag blir det donkenmat för killarna till lunch då Emanuel fortfarande är sjuk.

Men det spelar väl inte er någon roll eller?

ha
Angie

Back on track.

Jetzt bin ich zufriden mit meine leben.
Ich liebe meine freunde, der Stadt und alles was ich machen.
Ich habe (echt) die beste freunden!Und dieses Bild mag ich.
Es macht so ich lache.

Gleich kommt Maddie zurück. Geliebte Maddie.

Ehrlich, das leben ist gut jetzt.
Angie

Ännu ett födelsedagsbarn

Idag fyller ingen mindre (bokstavligt talat, det finns inte mångra som är mindre) än min älskade kusin Jannie år.
Jag tror hon fyller 14, men dom säger att det är 20 hon fyller.
Jag är inte beredd att tro på det. Men okej, vi kan väl låtsas att hon fyller 20 då.Jag tänker inte ens förklara hur mycket denna lilla kvinna betyder för mig.
Vi vet vars vi har varandra och vad vi är för varandra.

Och det är det enda som betyder något.
Jannie, manne datnem eahtsam. Ganz ganz viel.
Angie

Du är det finaste jag vet.

Du är det dyraste i världen.


Bild tagen från tjidtjie.

Är hon inte vacker?

Min älskade lillasyster.

(finns inget som får mig att må så bra som att tänka på henne)
Angie

Noch ein Benni-vits.

Benedikte is back in Frankfurt, och självklart fick jag ett av dom kända Benni-vitsarna levererade idag när vi pratade. Here we go.

To melk var ute og gikk tur. Da de var kommet tilbake, sa den ene til andre; "kul-tur-melk!"

!

hahahahaha

(För er som inte vet så finns det mjölk som heter kulturmelk i norge. Red. anm.)
Angie

What if?

New plan.
Omstrukturering.

Don't think ffs.

Just. don't.
Angie

Alles gute zum Geburtstag Schwester!

Idag fyller världens finaste lillasyster år.
Jag tror det inte finns någon jag älskar så mycket som Marika.
Echt.Jag kommer ihåg när jag fyllde 15 år (Nej, det gör jag inte alls, men det lät bra). Jag kommer i alla fall ihåg när jag var 15 (eller gör jag egentligen det? Vad gjorde jag när jag var 15? Jag var mitt i min första termin i nian.. AHAA. Okej, jag vet precis vad jag gjorde när jag var 15..)
Marika är den smartaste (och snyggaste, men det hör inte till saken) och mest mogna 15 åringen jag känner. Hon är streetsmart och faller inte för grupptryck. Men trots att hon är så mogen som hon är, lyckas hon ändå hålla kvar sitt barnasinne (speciellt när jag är med, huvva vad små vi kan verka vara då..), och det är beundransvärt.
Det går att prata med henne om allt, och jag är glad att vi har den relationen vi har. Jag har nämligen alltid velat vara den storasystern som min storasyster var för mig (vilket jag tror att jag har lyckats med).

Älskade, kära, underbara lillasyster. Glöm aldrig bort hur mycket du betyder för mig och hur lycklig jag är över att ha dig i mitt liv.

Så grattis på 15-årsdagen. Jag har svårt att förstå hur gammal du börjar bli (sluta växa unge!).

tjf, Åabpa

Dreams

Inatt drömde jag att jag shoppade en skitsnygg väska på REA (Madde drömde om en skitsnygg kille som älskade henne. Lite mer spännande om ni frågar mig.)

Så jag spenderade en liten del av min morgon att leta rätt på väskan i drömmen. Couldn't find it, men denna fastnade jag för.

Vad tror ni?
Angie

At the movies haben wir gewesen (joråsatt)

Efter att ha sagt hej till Maddies gamla fotbollslag så åkte vi ner på stan och shoppade loss på DM (Tysklands motsvarighet till typ.. Något ställe man köper smink, shampoo osvosv billigare än i vanliga affärer). Efter en snabb latte på starbucks mötte vi upp Yvonne, Maria, Izabella och Gerrit utanför Turmpalats för att se sneak preview (för er som fortfarande inte fattat vad det innebär. Just ask). Det visade sig vara filmen the visitor. Den var väldigt lugn och fin och man blev lite upprörd när den la av i slutet. Efter en kort paus fixade det sig och vi kunde få se slutet (som var lite, moloket).Så dag 1 med Madeleine "Anna Skipper" Eliasson har gått bra. Efter två veckor kommer jag se ut som självaste (fyll i någon smal, snygg människa). Egypten here I come!
Angie

Trying my best

.. med att förbättra utseendet på bloggen.

Nu ska jag och Madde iväg till Bornheim för att säga hej till hennes fotbollslag innan det är stan och sneak preview som gäller. Kan bli både bra och dåligt, sällskapet är det åtminstone inget fel på.

Annars har jag Anna Skipper boende hos mig kommande vecka. Wish me luck!
Angie

Maddie is in da house!Und ich liebe es.
Angie

First night out in Frankfurt 2010 (somehow it feels like it wasn't the last..)

Igår var det reunion för fulla muggar. Vi började kvällen med en drink på yours (som inte smakade någonting för mig då jag fortfarande inte fått tillbaka mitt smaksinne) och runt 23 droppade några av medans en tapper grupp fortsatte till Sachsenhausen och O'dwyers. Där blev vi välkomnade och fick snabbt något drickbart i handen. Jag träffade nästan hur mycket folk som helst och gick omrking och skrattade och log hela natten (som blev väldigt lång). Det kändes underbart att vara tillbaka!


fler bilder finns i mitt facebookalbum.

Speciellt har jag saknat min lilla skatt Yvonne. Efter att ha umgåtts 24-7 så var två veckors separation hård. Nu är balansen återställd.

En annan sak som är återställd är att Maddie är på plats. Efter väldigt få timmars sömn pallrade jag mig hem från Yvonne och åkte och hämtade henne på flygplatsen (lugn bara lugn, det var Anders som körde). Nu ligger hon i underställ på mitt golv och är söt. Den lille tösabiten.
Angie

I made it

Efter en timmes väntan på att maskineriet skulle tina i flygplanet så fick vi äntligen lyfta. Jag träffade Chris (Johannas Chris) på flyget och fick lite halvsällskap (vi satt dock inte bredvid varandra). När jag landade var jag lycklig och när Anders och Yvonne kom och mötte mig var jag ännu gladare. Det känns så skönt att vara här igen.

Idag är det julgransplundring i kyrkan och jag har inget smaksinne.
Inget luktsinne heller för den delen.
För tydligen måste jag vädra bort min nagellackborttagningsmedellukt (jeez vilket långt ord) innan jag dör.
Angie

I'm on my way

Sitter på tåget påväg till arlanda nu. Har äntligen hittat vägen till it genom min mob, och eftersom jag har 200kr att göra av med på en dag så tänkte jag keepa u updated. Alltså; nu - uppsala.

Falun. Last day.

Nu har jag kommit fram till Falun. Sista destinationen innan det bär av hem till Frankfurt igen (som jag längtar!). Idag ska jag ner på stan och fixa lite inför resan imorrn och fika med Maja och Malin (förhoppningsvis även Linn).

Annars sover jag på soffan och längtar till Tyskland.

Känslan att vara otrogen mot sitt eget land är störd.
Men det är lite så det känns.

nu - stan med lillasyster.
För hon finns i alla fall inte i Tyskland.
Angie

Det är kallt på vintern. tydligt det.

Idag har det varit svinkallt.
Det började på ljuvliga -22 grader när jag och Marika knatade bort till aahka..

vänta, detta inlägg kommer att berätta om gårdagen. Kom jag på nu.

Så vars var jag. Ljuvliga -22 grader.

Alltså, kan jag få mixa ihop gårdagen med dagen idag? I'll do it.

-22 grader kallt (känns som att ni har hört det nu) och vi var påväg upp för att hämta Celina på dagis (kylan är från idag, hämtandet från igår). Vi pausade hos aahka (båda dagarna) och där mötte vi Jannie, Nille och Gabinus (igår). Vi fikade (båda dagarna) och när vi gick hem igen var det härliga -28 grader (idag). NU ligger temperaturen -32 grader och kallare ska det tydligen bli. Härligt är ordet.Marika och vårt lilla monster - ShiraI soffan hos aahka. f.v. Mina kusiner Tomina, Hannah och Jannie. Längst till höger. Nille.
Och ja, Jannie är den manliga i deras förhållande. Solklart fall.
Mina kusiner Paula och Ida påväg hem från oss. Vi fick starka direktioner av aahka innan vi skickade iväg dom. "tapådommassahalsdukarpåhuvetHEJDÅ!"

Imorgon åker jag till Falun. Och jag har ingen bil så jag kan inte komma och säga hejdå till Malin och Nisse. Somebody. kill. me.

Angie

They don't really care about us.

take me home, to the place I belong.Angie


Gott nytt år. Frohes neues Jahr. Happy new year.

Det nya året firades in i Sveg hemma hos syster med familj.
Det blev kanongod mat.Japp, jag har tagit kort på maten.

Det var jag, Marika, åabpa m fam och Hanna m fam som åt middag och umgicks. Ida tittade också in en sväng med sin lilla Anna (som är hur söt som helst.Det blev den lugnaste nyårsaftonen jag någonsin varit med om, och det passade mig perfekt.Marika och vår systerdotter MollySystersonen Tobin och Åabpas Jonas.Kära systerMarika och MollyJag, syster m son och Rikard med dotter (Tyra)

Idag vankas.. Ingenitng. Sista dagen i Sveg och jag tänker enbart njuta av att vara ledig och inte behöva göra någonting alls. Jag ska pussa på mina syskonbarn (som jag sen inte kommer få se fören i sommar förmodligen) och ta det lugnt. Imorgon åker jag till Storsätern för att avsluta min Sverigevistelse där. Sen bär det av hemåt igen. (jiho)

gott nytt år alla mina vänner i världen.

Angie


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!