Bara en sak till innan jag säger godnatt

Jag har världens vackraste lillasyster.
Det är sant, kolla bara;


Foto; Madeleine Renhuvud

En relativt vanlig tisdag. Liksom

Ännu en fullspäckad dag. Jag och A har busat och sen hämtade jag även K idag. Spöregna gjorde det dagen till ära. Men det var faktiskt på tiden. Det har inte regnat ordentligt på åtta veckor. Åtta veckor! Fattar ni hur torrt det är här.. I alla fall så har jag hämtat barn och sen passat lilla Alice. Efter att spendera min mesta tid med små pojkar så är det fint med lite tjejtid emellanåt (don't take me wrong, jag är helt kär i alla mina pojkar). Väl hemma har jag både städat rummet, packat en flyttkartong till och hunnit byta sängkläder, slänga i en tvättmaskin OCH duschat. En liten pratstund med min käre far hanns också med. Han rådde mig att inte äta en enda gurkbit/tomat/salladsblad. Jag lovade att våga-vägra-grönsaker ett tag till (annars kan jag lugna ner er med att det är värst i norra Tyskland, att dom som dött är alla (förutom en) över 80 år och att jag.. Helt enkelt inte äter grönsaker från någonstans ifrån just nu)

Annars spenderar jag all min lediga (all? Vilken all? Var det där ett skämt eller?) tid med att lyssna på Glee-låtar. Japp, I am addicted och japp, jag önskar mig skivorna i.. Sommarpresent?

Och jag står för det.

Buena Vista kan sin mat

I lördags var vi och åt på Buena Vista. Det är det enda jag har bilder ifrån. I fredags (när vi var på askul födelsedagsfest i en trädgård i Enkheim) glömde jag kameran nämligen. Anna har tagit bilder så vi får se när vi får äran att se dessa (jag vill gärna se skiten iaf). Sachsenhausen och stan har i övrigt avverkats. Jag kan egentligen bara säga att jag hade det hur roligt som helst och redan längtar tills nästa gång dom kommer.

Nästa gång dom kommer då jag bor i lägenheten.
(idag var vi på IKEA. Inhandlade; Litet bord, byrå/hylltjosan, matta och diverse småting. Om en vecka kommer flyttfirman. Om jag längtar? Men herre behöver ni fråga)


Älskade vänner så fina ni är

Nu har Sara och Anna åkt hem. Efter en helt underbar helg med hur mycket skratt som helst så är det återigen tomt i mitt rum. Jag återkommer med bilder (Anna har dock dom flesta) och en liten summering (heter det så?) av helgen senare. Nu ska jag ta igen lite sömn.

För mycket sömn har det inte blivit för Smokey, Snakey och..

Licky..

Tjidtjie

Älskade tjidtjie.
Idag är det morsdag och jag vet inte om man borde sjunga nagon slags sang eller kanske säga grattis. Grattis till vad liksom? Att du är tjidtjie? Att du är tjidtjie till världens finaste barn kanske? Ja, grattis till det.

Grattis till att du lyckats uppfostra mig och mina syskon till fina människor. Till människor som vet vad rätt och fel är
. Du har lärt mig allt jag kan, och du har alltid fatt mig att tro att jag klarar av allt. Att jag är älskad och underbar. Med dig som tjidtjie känner jag att jag kan göra precis allt (sa är du snygg ocksa).

När jag blir stor, hoppas jag att jag blir som du.
Världens. Bästa. Tjidtjie.


Manne datnem eahtsam.

Dag 23 - Vad ska mina barn heta

Som min lillasyster påpekade i sitt inlägg ang. detta med namn så älskar jag fenomenet. Alltså, det här med vad mina barn ska heta. Ska jag få ge dom alla namn jag gillar så får jag föda ut ett helt landslag först. Lika som systra mi så gillar jag isfolket och vill att alla mina (tusen) barn ska heta någt efter böckerna.

Jag tänker faktiskt välja att inte svara helt på den här frågan. Först för att ingen ska få för sig att "ta" mina namn innan jag hunnit producera några avkommor, men också för att jag faktiskt inte vet vad jag skulle döpa dom till (jag har så många favoritnamn). Förmodligen skulle di små få heta något som funkar både på Svenska och Engelska. Efter att ha bott utomlands i över tre (!) år så känns det viktigt för mig.

Men en sak kan jag säga. Får jag en flicka så ska hon ha andranamnet Anna.

Kort och gott.

Rätt svar på gårdagens fråga är;

Putsat fönstren!

Fast Muahra hade halvrätt också. Jag har även packat (därav den tomma möbeln framför fönstret).

Ny dator? Oh so I wish..

It's the truth

Jag är förmodligen Tysklands sämsta bloggare.
Nu ska jag åka hem till A* och mysa innan det är barntimmar på schemat.
Och ännu senare kommer äntligen Sara och Anna!


Jag och Elias på Chicago Meatpackers

Gissa vad jag har gjort idag;


Pub-Måndag

Igår hade jag med mig kameran till Anglo. Det skulle fotas! Nu j*vlar i min hatt skulle jag bevisa att jag fortfarande är ute, har vänner, dricker öl (fast jag numera har en liten fling för Apfelwein och vägrar allt annat). Tog med kameran och när tillfälle gavs drog jag upp den, snabb som Zorro (som förvörigt är min favorit superhjälte. Om han är en superhjälte, det vill säga), stolt som en tupp fyrar jag av min relativt nya kamera.

Så händer ingenting.

Och ingenting.

Så inser jag att jag glömt att ta med batteriet.
Glömt stoppa det i kameran efter att ha laddat det.
Epic fail (som min vän Maria skulle sagt).

Så nu får ni tänka er hur jag hade det igår. Och i brist på bevis får ni tro på att allt jag säger är sant. Till exempel att jag och Yvonne åt (Yvonne åt, jag drack apfelwein) på ett annat "Die Kuh die Lacht" än vi brukar. Åkte spårvagn, kom till Anglo där ett fint WG redan var. Hade det allmänt gemytligt och lagom efter 12-slaget fyllde Kai år och även Carl philipp stormade in och valde att fylla år. Valde inte så mycket, fyllde mest bara. Sen hade vi det så trevligt att vi missade sista U-bahn men vi var glada för det. Låtsades vara rika, tog taxi till Preungesheim (som inom en snar framtid inte längre är min hemadress. Gör. Mig. Inte. Så. Mycket).

Slut på Pub-Måndag.

Veckorna bara flyger förbi (idag om 5 veckor har Byströms flyttat..)

Just nu handlar mitt liv om att gå ihop.
Att få jobb, flytt och vänner att funka tillsammans.
Tur att det är i alla fall en vän som jag både flyttar, och delvis jobbar med också.
Slår vi liksom flera flugor i en smäll.
Lovade bilder, men batteriet på kameran dog så fort jag stoppade i den i datorn.
Men jag kan ju säga att jag idag har packat, fått in en massa i köket i lägenheten (alltså det blir så braa), halv-jobbat (jag vet inte om jag kan kalla det jobb att äta frukost med familjen och sen hjälpa Jenny att rensa i köks-skåpen mot att jag får det hon inte ville ha). Jag var även iväg och tog hand om Stella och Greta (som somnade) någon timme på kvällen. Innan jag och Yvonne inte kunde hålla oss och åkte med fyra flyttkartonger till till lägenheten. Jag vill liksom bo där nu! Men, men.. Den som väntar på något gått.
Fast gott stavas det. (varför fortsätter jag visa hur dum jag är i bloggen? Jag kan ju liksom bara radera mitt "gått" så är det ingen som vet om att jag skrivit det ens. Men nejdå. Jag antar att jag bjuR på den i och med mitt dåliga bloggande. Enjoy!)

Nu ska jag sova för imorrn är det fullspäckat igen. Som vanligt, som alltid.
Men vet ni, jag har roligt. Det är tur att jag jobbar med något jag tycker om.
Och att jag har fina vänner och en fin familj som tar hand om mig där emellan.

Tack.

Lite distanserad (heter det så?)

Idag har vi packat upp delar av köket i vår lägenhet.
Är inte det helt AWESOME!

Nu ska jag hem, byta om, äta och sen iväg och barnvakta Stella och Greta.

Vi hörs sen med uppdatering om (av?) helgen. Jag har till och med några bilder!

You and me

Angående detta som jag läste i min storasysters blogg så berättade jag det för Jenny. Men valde att spejsa till det hela lite på slutet av skojet.

Jag - Hahaha! Liksom tänk! Jesen Getut!!

Nu ska jag sminka mig och dra ner på stan. Jag ska träffa Izabella, hennes syster och systerns pojkvän för ett glas vin eller två. Sen ska jag (äntligen) plocka upp mitt livs kärlek på Hauptbahnhof innan det blir utgång för vår del. Förmodligen en sväng i Sachsen, om jag får medhåll av Yvonne det vill säga. =)

Så går den här på repeat hos mig (eftersom ingen kan hjälpa mig och logga in på spotify så använder jag bajs-youtube till detta);


Lille aahka*

Igår chattade jag med min aahka.
Inte min unga aahka (japp, jag har en ung aahka och en gammal), det hade inte varit så konstigt.

Jag chattade med min 75-åriga (73? 78? Sjuttioplus..) aahka*.

Hon tackade för vykortet jag skickat och undrade om jag inte skulle slopa Tyskland nu och komma hem.

Jag var i chock resten av eftermiddagen. För ett år sedan kunde hon knappt svara i telefon, nu chattar hon på facebook.

Tiden går en aning för snabbt för att jag ska hänga med.

P.s. Vill någon köpa dessa skor till mig?


* Farmor (i detta fallet)

glömde;

Förresten; Jag har inte glömt att jag har en bloggutmaning att ta mig an. Jag har bara en paus. Jag menar, det är min blogg. Jag bestämmer om jag vill ha en paus eller inte. Och det vill jag.

Klart slut.

Kino und Fressgass

Igår var jag och såg Water For Elephants. Den var ju grymt bra. Förutom att jag skämdes över att vara kvinna en kort stund i början.
När?
När Robert Pattinson viade sig och den kvinnliga delen av publiken stönade (ville förmodligen även applådera, hejdade sig som tur var).

Efteråt strosade vi på Fressgass där det var fest. Fressgassfest närmare bestämt. Drack Apfelwein och knyckte glasen när vi skulle gå. Jag vill gärna tro att jag har knyckt dom (för ooh så bra dom kommer passa i vår lägenhet!) men faktum är att jag på hederligt vis kommit över dom. När man köper Apfelwein får man snällt betala pant på glasen. Lämnar man tillbaka dom (glasen alltså. Apfelweinet får man behålla), får man pengar tillbaka. Jag valde att skita i allt och göra stor affär över att jag "snodde" glas av tyskarna. Senare lyckades jag även komma över 4 små Apfelweinglas. Tack och bock för det!

Vill ni förresten se mitt bästa köp i hela världen?
Säger ni nej får ni väl trycka bort rutan nu för här kommer det;Så är asken fin också!

Old people

Ni vet. När man möter en gammal tant eller gubbe på gatan. Liksom, man är ute och går, promenerar omkring. Så möter man en gubbe på 80 bast. När man är ca 3 meter ifrån att gå förbi varandra (detta kan ske på en grusväg, en trottoar, fotbollsplan.. Det spelar ingen roll) då händer det.

Gubben. Stannar.

Han stannar upp (eller hon för den delen). Stirrar på en. Inte ovänligt, bara stirrar. Som om han undrar vad jag är. Aldrig sett en 22-årig kvinna förut. Förundrat kollar han på mig, tills jag har gått förbi. Då sätter han fart igen, stapplar vidare.

Vad är grejen med detta?
VARFÖR stannar gamla människor upp och kollar (helt ogenerat) på en medan man går förbi?

Det slår liksom aldrig fel.

Bretzel med drottningsylt is the shit!

Det här mina vänner, är fett gott.
Kort sagt.Den flaska vitt vin som jag delade med Malin efter att barnen hade somnat in var inte heller så dum.

Min vecka i förtid (så ni inte blir alltför upprörda på uteblivet bloggande från min sida)

Det är full fart nu. Det märks att det börjar dra ihop sig till både det ena och det andra. Så här har min dag idag sett ut och så här kommer närmaste dagarna se ut (detta för att ni ska förstå varför min blogg är dödens tyst now adays); (p.s. Bry er inte om mina olika tidsperspektiv på det hela. Då mår ni bara dåligt och vill sätta mig i Svenska För Invandrare. P.s.2. Kommer i och för sig snart behövas i alla fall..)

Idag;

07:45
- Körde barnen till Skolan
08:20 - Hade släppt barnen, åkte och handlade för dagens lunch
09:00 - Tillbaka i Kyrkan. Fixa inför dagens föräldraträff
11:00 - börja laga lunchen (köttfärssås och pasta)
14:00 - ätit, diskat, städat. Åker för att hämta barnen
16:00 - Tillbaka hemma. Åt mellanmål
16:30 - iväg till A*.no2. Barnvakta
22:00 - Föräldrarna hemma - jag snart hemma

The End Of Montag.

Imorgon;
Ta hand om A*, hämta Byströms-kidsen på FIS, hämta O* och K* på fritids, lägga sötingarna.

Onsdag;
Ta hand om A*, hämta Byströms-kidsen på FIS, Springa, gå på bio.

Torsdag;
Ta hand om A*, hämta Byströms-kidsen på FIS, ha barntimmar i Kyrkan, barnvakta Jenny + Byströms-kidsen.

Fredag;
Städa Prästgården, Springa, dö, hämta Yvonne på HBF, dricka drinkar.

Lördag;
Vara död, TA EMOT NYCKEL TILL LÄGENHETEN, Dansa glädjedanser, mysa med Izabella o.co, säga hejdå till Maria.

Söndag;
Jobba pga Gudstjänst, barnvakta åt flickorna Z.

Slut på vecka.
För ny vecka, se förra veckan.

I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakesI'm on a right track baby I was born this way.


Handikapp-jour

Idag (och imorgon) sitter jag barnvakt at hela familjen Byström (förutom prällisen). Det är inte sa dumt som det later. Idag ska vi nämligen en sväng pa nordwestzentrum och kolla pa utemöbler till var balkong (jiho) och sen äta pa Chicago Meatpackers innan det blir ESC-final för hela slanten.

Förövrigt firade jag ordentligt igar. Ända till klockan..

Ja, den blev faktiskt bara 00.30 innan vi akte hem.

Men nu vet jag i alla fall vad som sker pa Friedberger Platz pa fredagar.

hohojaja.

VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!Vi får nycklarna om en vecka. EN VECKA! Fattar ni vad det här betyder (förutom att jag måste jobba arslet av mig för att betala en lägenhet i Frankfurt i sommar)?!!

Jag. Blir. Kvar.
Herre. I. Min. Lyckohatt.

En liten geheimnis.

Nu är det dags.
Ska iväg på hemligt uppdrag om en timme (känner man sig som en topp-bloggerska).
På tal om topp-bloggerska så drömde jag att jag och Yvonne skulle flytta ihop med Izabella och Kissie. Det var egentligen Kamilla, men Kissies kropp och liksom. Ja, Kissie men Kamilla hette hon. Känns skönt att jag blev väckt ur den drömmen. Det räcker att bo med Yvonne.

Nu håller ni tummarna för att allt går som det ska!

The Anglo Irish

Min tysk-familj (som inte är speciellt tysk egentligen..) var i/på legoland för några veckor sedan. Där fanns lilla Frankfurt uppbyggt. Jenny valde att ta en bild enbart för min och Yvonnes skull.And it's pretty cool!
Anglo Irish i legoformat.

Jag har så fina vänner

Idag fick jag post.
Av en kär (och saknad) vän.
Hon skickade med diverse nödvändigheter.
Så som P-piller och Snus.
Hon vet vad som behövs i livet, min festis-bästis.
(jag stod förövrigt och hoppade upp och ner av glädje när Elias kom in till mig med paketet. Glad tjej)Tack api. Jag blev superglad (speciellt för brevet). Saknar dig och bitte, ge mig en adress så jag kan åtgärda (det är fel ord för det jag försöker säga men jag kan inte komma på vad det egentligen ska vara) gesten. Tjänsten. Skitsamma, jag saknar dig. <3

Es tut weh

Har ont i handleden.
Kan omöjligt blogga ordentligt.
Bloggpaus pga skada.
Vill ni fortfarande hålla koll på mig så twittrar jag som sagt.

Och jag lovar att jag är tillbaka när min hand mår bättre (vi gissar på en inflammation. Man kan tydligen få det om man kör bil och har AC.n riktad mot handen. Det är förmodligen det som har skett)

Förresten låtsades jag idag när jag var ute och sprang att jag var med i någon slags film. Det gick lättare att springa då, konstigt nog. Filmstjärne-Angie har tydligen bättre kondis än Heltvanliga-Angie. (japp, jag är beredd att prova allt för att det ska bli roligt att springa).

Min lilla sessa.Idag fyller min systerdotter fem år.
Igen, hon fyllde nämligen fem år för två år sedan.
Nej, det är inte alltid hon make scense, min lilla prinsessa.
Men det är jämt som jag älskar henne. Och jag vet inte om jag gillar att hon blivit så stor.

Det jag försöker säga till Molly (som, som sagt, bara fyller fem och därför inte använder internet. Eller kan läsa heller för den delen) är; Grattis på din RIKTIGA femårsdag! Muahra älskar dig hur mycket som helst. Vi ses i sommar lilla hjärtat.

(förövrigt tänker jag idag på min lille aajja som inte längre finns. Så tänker jag på när vi stod på gravbacken och skulle sänka ner vår lille farfar då Tobin (Mollys ohängde lillebror förövrigt) valde att släppa av en skit (ingen dålig sådan) på sin gommors folkdräkt. Det var fint det Tobin, mycket stämningsfullt)
(förövrigt no.2: Jag saknar min aajja)

Lægenhetsdjungeln i Tyskland

Jag har i skrivande stund jobbat 12 timmar. Har hunnit med två barn (två stycken A;n. En Svensk och en Norsk/svensk), två vænner och en lægenhetsvisning (norskheten hos barnet jag ær hos nu førklarar mina norska æ och ø). Lægenheten var hur fin som helst (den låg precis vid Eckenheimerlandstr./Marbachweg før er som kænner till Frankfurt) och vi har numera två lægenheter vi anmælt oss intresserade på. Låt oss bara hålla tummarna och be en bøn før att vi i alla fall får en av dom. Ja, det ær lite krångligare att få tag i en lægenhet hær i Tyskland æn i Sverige. Nær det væl hænder går det snabbt, men det tar lång tid och mååånga visningar innan man kommer dithæn. Hær ær några exempel på vad man får gå igenom som lægenhetssøkande;
  • Førsøk hitta en lægenhet utan en mæklare. Hær betalar næmligen den som vill ha lægenheten, inte den som vill bli av med den, mæklararvodet (på ungefær 2 månadshyror)
  • Hitta en lægenhet med køk. Jo, det ær svårare æn man kan tro. Hær flyttar folk næmligen omkring på sina køk och læmnar alltfør många lægenheter utan spis, kylskåp usw.
  • Hittar du væl en bra lægenhet ska du vara beredd att flytta in en vecka senare. Annars finns det inte en chans att du får den..
  • Smøra før ægaren. Sæg att lægenheten ær den fianste du sett och passar dig perfekt. Det går alltid bættre då..
  • Undvik ordet WG (Wohngemeinschaft) i de flesta fallen. Næmn gærna att du arbetar i kyrkan och berætta æven hur mycket du tjænar i nettoløn (det ær før øvrigt æven ett måste.)
  • Ring alla lægenheter du ser och gå på så många visningar som møjligt. Uppklædd! Det ær viktigt att verka rik, snygg och trevlig. Det ær næmligen den som æger lægenheten som bestæmmer vem som får hyra. Ær du mørkhyad kan du ha svårare tex. Eller lesbisk. Eller Student. Eller kvinna. Eller fattig.. Ja, you get it. Det ær svårt att vara bra nog. Næstintill omøjligt.
Alltså blev jag och Yvonne glada nær han som æger lægenheten vi kollade på idag sa att vi verkade "nett und jung". Vi tror oss alltså ha halva inne dær (ja tydligen var det en bra sak att vara ung i denna lægenhet. Man vet som sagt aldrig vad dom vill.. Hyresværdarna)

Som sagt - det ær lættare att finna en nål i en høstack.
Så vi kommer behøva alla tryckta tummar vi kan få!
Tack på førhand.

Ang. Bajs-blogg

Förvirringen i min blogg är inte mitt fel utan blogg.se:s.

Alltså blir det förmodligen inget bloggande idag eftersom jag jobbar till ungefär 22.00 ikväll. Som sagt, operation - lägenhet är startad och jag tar alla extrajobb jag kan få.

Ha en bra dag!


!!!

BAJS BLOGG!!!

Ich hab 'ne frage..

Hur har jag tänkt få plats med mina skor i en icke-existerande garderob när jag tydligen inte lyckas få plats med dom i min nuvarandra (rätt skitstora) garderob?Prio nummer 1 när jag flyttar in i en lägenhet; Köp en garderob. Skitstor sådan.

Som ni anade - ich bleibe.

Det här med bloggandet går ju lite som det går. Men det är fint väder, alldeles för varmt för att vara inne (eller ute för den delen) och rätt mycket jobb (vilket är bra då jag startat en lägenhetsfond).

Lägenhet ja. Som ni kanske har förstått så är jag och Yvonne på jakt efter en lägenhet. Vi har börjat gå på visningar och anmäler oss som intresserade på det mesta som dyker upp. Detta betyder alltså - jag åker tillbaka till Frankfurt efter jag har sommarjobabt två månader (Juli och Augusti) hemma i Storsätern (så det är där ni kommer finna mig då). Jag har fått ett halvtidsjobb som nanny åt pojken jag nu tar hand om, och det känns jättebra. Vi funkar ju liksom tillsammans nu (fastän vi inte förstår varandra helt och fullt ännu. Men vi är lika glada för det). Så utöver det får vi sedan se hur det blir, om jag pluggar halvtid från Sverige eller om jag får till fler barnvaktsjobb utöver mitt nanny-jobb (om ni förstår vad jag försöker säga). Kort och gott - det löser sig. Jag har skapat ett så pass stort nätverk här nu att jag har bra chanser för mer än bara ett jobb (snarare pusslar jag just nu med barnvaktsdagarna så att allt ska gå ihop). Men en sak är åtminstone säker - jag lämnar inte Tyskland än på ett tag.

Sen att jag har separationsångest och drömmer om mina Byströms-barn vareviga natt är en annan sak.

Det där med sångtexter

Jag - (sjunger) "If you wanna be my lover, you gotta get with my frieeeends.."
Jenny - Men jag har ju redan träffat din mamma!
Jag - Eh.. Va?
Jenny - Ja, du sjöng ju så. "If you wanna meet my mother..!"


For your record.
No I did not.

It's not that hard to make my day almost-perfect

Ikväll har jag varit barnvakt åt en skitsöt liten pojke. Synd att han sov hela tiden (japp, jag tycker faktiskt det var lite synd). Jag passade dock på att hänga på deras inte-så-dumma balkong och sedan kolla på film i deras inte-så-dumma soffa. Filmen visades dock på tv.n, inte på soffan (jag däremot befann mig i soffan, inte på tv.n).

När jag kom hem (dvs för 5 minuter sedan) kom jag in på mitt rum.
Alltså jag menar det bokstavligen. Jag kom in på mitt rum!
När jag åkte hemifrån fanns det ungefär 3 st 1x1dm golvyta i mitt (relativt stora) sovrum.
När jag kom hem hade någon alltså städat mitt rum.
Jag gissar på mitt livs kärlek.
Det är inte konstigt att jag är singel eftersom the love of my life är kvinna (och jag tyvärr inte tänder på henne).
Dom har mycket att leva upp till, männen.

Älskling. TACK!
Ich hab dich ganz doll lieb. <3 (and you made my, mostly, crapy life a hole lot better. And yes I speak in english with you. Write. Whatever.)


Pretty, pretty please

Nu drar vi iväg på lägenhetsvisning. Uppklädd efter konstens alla regler (ser vi inte ut som de kyrkflickor vi påstår att vi är så kommer vi aldrig få en lägenhet). Idag verkar det även som att värmen valt att komma tillbaka, tack för det! Kanske blir det helt enkelt bara slapp i trädgården efteråt. Fast känner jag Yvonne rätt så kommer hon släpa med mig ner på stan. Då jag har köpstopp är inte det en jättebra idé dock. Får jag inte shoppa vill jag heller inte gå omkring bland affärerna.

Ikväll ska jag vara barnvakt åt lille Noah. Tror jag, måste kolla upp så det inte var någon annan dag vi sa..

Förresten var vi ut i torsdags. Sam's Sportsbar och sedan The Anglo där jag skrattade konstant tills Scotty vänligt men bestämt knuffade ut oss. Då fortsatte vi till O'dwyers där det var fullpackat. Även därifrån blev vi utknuffade efter ngn timme. Jag hade åtminstone hur kul som helst!

Bilder? Jag sa ju just att jag hade för kul för att tänka på det.
Eller, det sa jag inte men jag menade det.

I wanna do real bad things with you

Jag är trött idag.
Det kan bero på den enkla anledningen att jag sov ungefär 1 timme inatt.
Jag måste förstå att jag inte är 18 år längre.
Jag är för gammal för hela nätter ute i svängen.

Nu ska jag duscha innan jag cyklar hem (är hos Yvonne just nu). Imorgon ska vi klä upp oss och gå på lägenhetsvisning. Wish us luck!

It's thursday (wie immer)

Har inte så mycket tid för att blogga.
TWITTRAR gör jag dock (så kolla in där).

(aahka; Bara gå in på den där länken. Så kommer jag självklart blogga som vanligt också, men vill man ha mer uppdateringar om vad jag gör så kommer det finnas på twitter. Och bara så du vet så var jag just ute och sprang och nu ska jag in i duschen och sen möta tjejerna på stan för en öl. Så nu vet du käre lille aahka.)

Where ever I go, I'm gonna..

Alltså nu tänker jag skälla lite på er.
Ni är ändå några dussin, kan EN ENDA LÄSARE förbarma sig över min blogg och skriva en kommentar?
Det är liksom, inte lika roligt att blogga utan feedback.

Här får ni en bra sång att lyssna på medans ni skäms.
Så kan ni även fundera på vilken film/scen/serie/whatever den är med i.
För jag kan då för allt i världen inte komma på det.


Dag 22 - Så här kommer jag vara som gammal

Jag har väntat lite med den här "utmaningen" på flit.
Det heter med flit va..
i alla fall. Jag har väntat med den eftersom jag inte vet vad jag ska svara. Jag är 22 år och jag vill för tusan inte tänka på att bli gammal. Jag vill överhuvudtaget inte bli gammal, alls.

Men måste jag bli gammal (och nu pratar jag ju inte om att jag vill dö ung, absolut inte! Jag vill bara inte.. Bli gammal.) så vill jag bli som min aehtj-aahka. Lille farmor.Så jag måste svara på det sättet.
Jag vet inte hur jag kommer att vara som gammal (förmodligen jättekort, jätterynkig och ha jättetunt hår. Hoppas åtminstone jag fortfarande är trevlig. Och snäll och en sån tant som alla tycker om.) men jag hoppas att jag kommer bli som min aahka Gunhild.

Big toughts

Jag och Elias sitter i bilen och väntar på hans bröder.

Elias - Angelica..
Jag - mm
Elias - Bor gud i himlen?
*Tystnad*
Elias Fortsätter - eller ÄR gud himlen?!

Han är en sådan tänkare, min lille Spätzle.
(och nej, jag har sällan svar på hans frågor)

Erzähl mir einfach.. irgendwiewas

Det blev tydligen inget mer inlägg igår. Jag gynade lite på "Hairspray" (otroligt bra film förövrigt) istället och somnade sedan. Idag har jag och A varit hemma hela dagen. Mys-dag med klossbyggeri, böcker och annat bus. Nu sover han och jag ska läsa klart "Kennen wir uns nicht?" av Sophie Kinsella (min nya favoritförfattare). Oklart vad den heter på Engelska eller Svenska, men bra som tusan är den!

Kom ihåg (jag ska alltså komma ihåg. Brukar skriva upp sånt på mobilen men jag orkar inte gå och hämta den); Hollywood Hills - Sunrise Avenue. (japp, jag och A har dansat till ViVa idag)

Annat bra att veta - skaffa Twitter så håller ni koll på mig jämt, om ni inte redan har det dvs. renhuvud heter jag.

Nu håller vi tummarna för att Jennys operation går bra!

Tisdagsdag

Nyss hemkommen från stan. Har varit på arbets"check" (eller vad tusan man ska kalla det när man äter middag med familjen vars barn man ska ta hand om en kväll i veckan framöver) och sen lämnat tillbaka ett linne på Vero Moda. Råkade gå in på Mexx och bli kär i en handväska på vägen hem, men nu blåser hårda vindar och det är ingen shopping som gäller för fröken Andersson/Renhuvud.

Nu ska jag slappna av lite så kanske det kommer ett inlägg till innan jag lägger mig.

Morgonstund har..

Ja ni vet.

Men om man gillar att vara vaken länge och att sova på morgonen, hur gör man då?
Ja som ni ser är jag ju uppe, men det är motvilligt.
Tur jag har ett sånt himla sött jobb så det åtminstone är roligt att gå dit.

Ha en bra dag!

Undrens tid är här

Idag chockerade jag min kropp så djupt att den fick panik och gav mig ett litet, litet migränanfall. Som tur var hann jag känna igen tecknen och avstyrde det värsta. Nu finns enbart en molande huvudvärk kvar.

Vad jag gjorde som gav min kropp denna chock?

Jag var ute och sprang.

Och där trillade ni av era stolar.

Så istället för något längre inlägg bjur jag på några bilder. Kanske har ni redan sett dom, kanske har ni inte.

Kanske har ni ännu inte tagit er upp på stolen ni nyss ramlade av.En tysk valborg (Tanz in den Mai)

Någon som är intresserad av en sammanfattning av helgen?
Inte? Skiter jag i.

Efter att jag skjutsat familjen Renhuvud-Wilmer (snart enbart Renhuvud) till flygplatsen så spurtade jag tillbaka till kyrkan där det vankades valborgsfirande. Fick låna en studentmössa av pappa Thor och sjöng in våren med kören. Sen åt vi korv, drack öl och minglade. Det var väldigt trevligt och lyckat. Tillslut var det bara jag, Yvonne, Carl philipp och Johanna kvar och vi roade oss mest med att snacka skit och sjunga diverse svenska sommar- (och en jul-) sånger. Tillslut drog jag och Yvonne till Sachsen där vi rev av en ordentligt Sachsen-kväll dagen till ära. Den slutade runt 5-tiden på Anglo när polisen smög in och Sascha vänligt föste ut oss innan vi hamnade i trubbel. Yvonne lekte moviestar och tryckte in mig i en taxi medans hon skrek "GO!" och Taxifahrern kontrade med att rivstarta, och i ett nafs var vi hemma.

Igår gjorde jag inte så mycket, mer än jag önskade dock. Blev nedtvingad på stan (men bjuden på mat) och sedan chillade vi mest i våra nya solstolar (det är sånna som ni har åabpa).

Det var min helg, kort och gott. Kameran låg såklart hemma i sängen så bilder får ni inte se.
Lika bra är väl det.

Sorry!

Jag ber om ursäkt för gårdagens bortfall.

Jag var.. Bakis.

Kort och gott.

Nu är jag back on track igen och ska börja jobba om en halvtimme. Bebis-måndag kan man kalla det. Gotta love it.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!