Nothing but

Idag har varit en riktigt härlig dag. Jag och A åkte in till Frankfurt (dom bor i annars i Bad Homburg) och när vi kom in insåg jag att julmarknaden börjat. Det hade jag helt glömt bort så det blev en trevlig överraskning. Köpte en varsin Bretzel till mig och A sedan strosade vi mest omkring, kollade på fina saker och lyssnade på barn som sjöng. Solen sken och det har varit riktigt milt idag. Skönt, om ni frågar mig.



Efter jobbet mötte jag Yvonne på stan. Hon åt, jag drack kaffe och sedan fick jag skynda hem för att hinna laga mat innan det är dags för nästa jobb. Lilla Ellen ska passas och jag måste gå om 20 minuter. Så om ni ursäktar ska jag kila. Men jag älskar detta.

En fintisdag

Igår var jag på Rinks (tysk restaurang) och åt tillsammans med Carl Philipp innan vi gick på weihnachtskonsert i heiligegeistkirche. Anna var med i kören och det var fint (lite långt, men fint). Efteråt firade vi med ett glas vin på Moloko. Bra kväll.


der Nebel

Idag har varit en riktig mysdag. Sov länge och låg kvar och läste innan jag och min sambo åt frukost och gosade omrking en stund innan vi åkte ner på stan. Jag fyndade tre tröjor i olika färger och former och åkte sedan och hämtade Oskar och Karin. Medans dom sjöng luciasånger hämtade jag ut ett paket på posten (TACK världens bästa seasa för boken och godiset!) och sedan tog vi oss hem i dimman.

För hujedamej en sådan dimma som legat över staden idag. Skyskraporna var totalt försvunna och vi kunde knappt se vilken väg vi egentligen gick på.



Dessa bilder är tagna kl. 16.00.

I alla fall så har jag handlat mat också. Det var på tiden, vi hade omöjligt klarat någon större katastrof som tvingat oss att stanna inne längre än ett dygn. Alltså - vi hade knappt någon mat alls hemma. Nu är det åtgärdat och jag pluggar/äter svenskt godis/ler.

Liksom allt på samma gång liksom.
För livet är rätt fint just nu.

Börjar likna ngt

Nu börjar mitt rum sakta likna något. Det som saknas är gardiner och en julstjärna. Kanske någon mer tomte, just nu har jag bara en som gommor-Sanna har virkat till mig. TUR att jag hittade den så jag kunde pynta lite igår iaf.


Nu är det jul igen

Jag har tagit lite bilder från julbasaren åtminstone. Mest för Byströms skull, så dom flesta finns redan postade på olika facebook-walls. Men här kommer lite ni kanske inte har sett.



Glöggflickorna Vera och Jessica



Glada spelemän i delikatess-tältet



Kantor på rymmen (jag fick tag på henne)



Herr och Frau Kirsch i glöggen



Kantorn och operasångerskan (i alla fall to be) i.. glöggen. Märks det att jag hängt mycket där eller?



Fina Oskar och Karin



Glad Kantor bland en massa korv (som sålde slut på söndag eftermiddagen! Den ni (Jenny och Anders pratar jag med nu) Vi slog även fetrekord med försäljningen allt var i princip slut. Vi hörs i veckan så får ni veta mer.)

På det hela en mycket lyckad helg. För övrigt var gudstjänsten fin idag, vi sjöng fint, Anna sjöng finare och allt var fint. Gott nytt kyrkår nu ska jag sova.

Detta är vad jag fyndade på basaren idag

Förutom mer godis (en skål köpte jag igår. Jag kollade på den redan förra året så nu när priset var nedsatt slog jag till minnsan)



Ålänningen fyndade jag inte. Men ett fynd, det är hon.
Gullungen.

Glöggflickor

Här är några av årets glöggflickor. Söta är dom, Elsa och Fanny.


Basarbasarbasar

Nu är årets julbasar igång. Jag körde runt till vartenda IKEA runtom Ikea (det finns tre, vi var på två) och letade pepparkakor utan resultat. Sedan kokade jag glögg så det stod härliga till innan vi öppnade dörrarna och släppte in de som, bokstavligt talat, stod och hängde på låset. Gårdagen gick bra och vi kör igen idag mellan 10 - 18 och imorrn mellan 12 - 16 innan det är över för i år.
Det är tomt utan min tysk-familj, speciellt nu under julbasaren. Men det är ok, antar jag. Tråkigt men ok. Jag saknar mest basarkramarna. Dom är svåra att klå och dom behövs. Liksom.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att sälja glögg och sill igen (inte samtidigt, jag lovar). Sen ska jag försöka finna ett litet liv efter vi stängt. Det blir oftast inte mer än att äta upp godiset vi köpt under dagen, men det är lite så det är.

Det är ju julbasar!


Julbasaren är igång!

Och jag har shoppat. Vi hörs sen då


Best Thing



Fin bild som Fanny har tagit.
Observera vårt snusbarn mellan oss,
och även den supande Ålänningen i bakgrunden.

Can't make it all alone I've build my dreams around you

 

(Övertolkar du detta Yvonne får du spö)


Världens finaste

Min födelsedag var det ja.
På eftermiddagen träffade jag Malin och barnen vid deras fritids. Jag fick en blomma och sedan promenerade vi till ett ställe man kan måla keramik på. Så vi myste och målade diverse ting tills jag fick skynda hem för att hinna byta om innan Cp kom och hämtade upp mig.



Vi mötte upp Josefin på Chicago meatpackers och åt asgod mat och drack asgod öl innan även Anna och Christian kom förbi och gjorde oss sällskap. Yvonne var i Stuttgart på julbord med jobbet, men hade (utan min vetskap) ständig kontakt med Cp, Josefin och Anna. Efter vi ätit fick jag en mössa över huvudet och blev förd ner bland tunnelbanorna. Jag hade ingen aning om vars vi åkte och var helt disorienterad när dom tryckte in mig genom en dörr och drog av mig mössan (till historien hör även att Cp höll på att glömma mig på stationen. Tack?) Vi hade hämnat på Schweizers där Yvonne och Marco mötte oss. Jag fick ännu fler presenter och goda drinkar innan det blev dags att bryta upp.

Herre min je vilken fin födelsedag!
Tack alla fina vänner som var inblandade och speciellt Tack Yvonne! För att du är så fin och vet precis vad jag vill ha. Ich hab' dick so doll lieb.



Carl philipp och Josefin på Chicago Meatpackers



På Schweizers.

Fina vänner

Jag ska berätta om hur min kväll slutade, så fort jag fått tillbaka.. Orken? Men för att sammanfatta det så var det en helt otrolig kväll. Jag har världens finaste vänner.

På tal om fina vänner så fick jag brev från Sara idag. TACK älskade vän, jag blev så glad.


Geburtstag

Jag blev väckt med sång och paket på sängen av min sambo innan vi tog U-bahn in till stan för att äta födelsedagsfrukost. Jag fick finfina paket (min käre lille gudson hade skickat ett paket också. Tack Ricky!) och asgod frulle. Eftersom Yvonne jobbar ikväll så tog vi en frukost istället för middag idag. Jag ska dock äta ännu senare med Cp, och har blivit tillsagd att jag ska vara finklädd, uppsminkad och redo att åka varthän Yvonne säger åt mig att åka runt 22-tiden.

Men innan dess ska jag chilla, plugga lite och sedan iväg och träffa Malin och barnen för att måla keramikprylar.



Min frukostbricka på Café Metropol (am Dom). ASGOTT



Mitt sällskap. Med tillhörande frukost.



Delar av mina presenter. Glöggmuggen och glöggmixen från Ricky, halsbandet (ett Snö) från Yvonne, presentkortet jag håller i handen är ett presentkort på en massage på Kur Royal från familjen jag jobbar i. Jag har även fått en flygbiljett hem över jul från min kära mor, bidrag till min Iphone från min käre far och pengar från käre aahka och aajja (TACK så jättemycket)

Hallihallå

okej jag orkar inte blogga men jag måste.

Yvonne häsar mig i nacken och jag har ett blåmärke på bröstet (inga snuskiga tankar nu hörrni. På seriöst)

Idag var en bra dag. Jag blev bjuden på middag och sånt där annat som gör en dag bra.
Barn, gör dagar bra också.

Nu ska jag sova så jag orkar gå upp och äta födelsedagsfrukost med min sambo imorgon. Det är liksom enda tiden hon har tid med mig. Hon är en upptagen kvinna, min sambo.

Så fick jag en fin video av mina systrar. Får jag lägga upp den här? Jo jag gör det. Dom är ju så fina. Mina systrar.



Svensksöndag

Idag har jag haft kvalitétstid på hög nivå. Svensk sådan.
Efter att ha pluggat (jodå, jag fick faktiskt en hel del gjort idag) så tog jag mitt pick och pack (mina anatomiböcker och mig själv) och åkte hem till herr och frau Kirsch. Vi pratade, kollade på hus och avslutade det hela med fiskbullar och Fucking Åmål. Vi dog över filmen (så där var det ju!) och dog över hur gott det var med fiskbullar (har ni tänkt på det, hur mycket vi svenskar gillar att göra bollar av mat? Fiskbullar, köttbullar, chokladbollar... Just saying!)
Sedan följde herr och frau Kirsch (som även har förnamn. Christian och Josefin) mig genom våldtäktsparken så jag tog mig hem utan att dö.


Svenskan och tysken letar hus.

Because I Knew You, I Have Changed For Good


I've heard they say, that people come into our life for a reason
bringing somthing we must learn, well I don't know if I believe that's true
but I know I'm who I am today because I knew you.

Who can say that I've been changed for the better, but because I knew you I've been changed for good.


Dag 29 - Bästa tv-serien

Just nu följer jag Glee (jag älskarälskarÄLSKAR musikaler så detta är ju en optimal serie för mig) och Pan Am (när jag har tid). Sex And The City är ju underbart och Vänner också. Dock finns det en serie som klår allt. En serie som är.. Bäst.

Greys Anatomi, utan tvekan.



Gårdagens Achievement;

Tadaa!



Det börjar sakta men säkert bli en fin lägenhet av det här.
Tack Izabella för tavlan.

En Lördag

Idag började jag dagen med att träffa Jessica inne i stan. Hon är här över helgen för att kramas med sin pojkvän (och mig). Vi drack kaffe, åt våffla och pratade om framtiden och vad vi egentligen håller på med. Ingen av oss hade något bra svar på det, men det var skönt att se henne. Min lilla skåning.
Sedan traskade jag till Westend där jag hade en mini-arbetsintervju och fick extrajobb som barnvakt hos familjen S. Två fina svensk-tyska barn i en gin lägenhet med fina föräldrar. Rätt bra om ni frågar mig. Sedan mötte jag upp Anna på stan, vi knuffades med resten av Tysklands befolkning och åkte sedan hem och åt pastasallad (rester från gårdagens tacos. Alltså salladen, inte pastan). Anna hjälpte till (läs; gjorde allt) med att sätta upp lite lampor och tavlan som Iza spendade till oss. Den pryder numera vår hallvägg (bild kommer).

Sen blev jag glad och städade då glad som jag var. Puss


Min Egna Lilla Elektriker

Anna - Vet du vad jag fick på min 12-års dag? En dimmer!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dagens Achievement

Tadaa!


Att leva bredvid Fisken

Jag måste berätta om vår granne. Vi kan kalla henne Fisken (vilket vi även gör).

Nu så här i jul/lucia-tider (jo här har vi det eftersom det är julbasar redan nästa vecka) så har Yvonne hets-tvättat alla tusen (ja men i alla fall 20) lucialinnen som finns i kyrkan. Då vi inte har 20 stycken tvättställ så har vi alltså haft lucialinnen hängande på alla möjligen tänkbara ställen. Även innanför (såklart) får ytterdörr.
En morgon klockan 8.57 knackar det på dörren. Yvonne öppnar och där står Fisken. Jag gömmer mig i mitt rum (som är närmast ytterdörren) och lyssnar spänt på vad som komma skall. Det som sker är att min sambo får en litenliten utskällning över att det ser asfult ut med våra gardiner på ytterdörren (till saken hör nämligen att vi har typ frostat (inte frostat men jag vet inte vad det heter) glas på vår ytterdörr) och att vi borde gå till kaufhof och köpa nya. Yvonne säger 6 gånger att det bara är tvätt och att det enbart var över natten det skulle hänga där (hon hängde upp dom kl 23.30 kvällen innan detta skedde) men Fisken är envis. Hon pratar på om hur himla fult det är och att det är oacceptabelt. Hon tycker även att om vi har så mycket tvätt kan vi hänga det i badrummet (det hon inte förstod var att vi hade tvättat minst 20 stycken).

Tack Fisken, vilken trevlig morgon.

En fråga bara; Har grannarna verkligen med att göra vad du hänger upp på dina dörrar eller i dina fönster? Jag känner även att vi hänger vår tvätt var F*N vi vill.

Fick jag god lust att gå in till henne och säga att hennes gardiner är skitfula och hon borde gå och köpa nya på Kaufhof. Fick jag inte för Yvonne.

En höna av en fjäder

Detta är vad jag och A fann när vi var ute på promenad i stan idag.

Hejhej hönapöna liksom.


Härjedalingar kolla hit!

Rätta mig om jag har fel, men ser inte detta väldigt mycket ut som Jasse-lolle?

Lars-joel that is.



Okej, nu brukar inte Lars-joel springa runt speciellt mycket i en liten lian lindad runt bröstet, men annars måste jag säga att jag tycker det är oerhört likt.

Fullt Hus

Sista dagen nu innan jag får helg. Jag har jobbat och jobbat och inte varit hemma fören runt 23-tiden dom senaste dagarna, därav uteblivet bloggande (och diskande. Tänk vad lite man måste diska när ingen är hemma och skitar ner något!) Jag har jobbat som vanligt nu tisdag - onsdag, sen tagit en timmes pluggande och kaffedrickande (godaste kaffet i stan måste jag erkänna. Jag har alltid varit en sucker för Starbucks, men Coffe Fellows är snäppet bättre) och sedan hämtat Oskar och Karin på fritids. Nu är deras föräldrar hemma igen, så det enda jag behöver göra efter jobet idag är att åka till posten (hämta ut ett paket, undra från vem), och sedan (i oklar ordning) gå på luciakör och ta mig hem till Izabella. Puh, kan jag säga att jag inte vill annat än att slänga mig i soffan, sätta på en film och äta hämtpizza?

Jag ser helt enkelt fram emot denna feierabend. Speciellt som det nästa vecka är basarvecka.

Och då får ingen sova.

Finn Ett Fel

Jag och Nisse var inne på Zara i måndags då jag fick syn på något som inte stod rätt till. Det tog ett tag innan jag förstod vad, sen kunde jag inte hålla mig för skratt.
Dom närmsta timmarna.


Just chillin'


Nackspärr

Jag har fått en litenliten nackspärr. Alltså är det rätt jobbigt att skriva på datorn. Alltså gårj ag och lägger mig istället och bloggar imorgon. Om jag hinner, jag jobbar nämligen mellan 8.30 - okänd tid men kanske 23.00. Så vi får se, helt enkelt.

Besuch!

Okej. Här var det stendött.
I mitt liv är det fullt nu dock, därav den dåliga uppdateringen. Nisse är här på besök över helgen så vi gör det mesta av det. I torsdags visade jag puben, och på fredagen gick vi på stan den största delen av dagen. Jag bjöd på lasange och sen gick vi ut. Tydligen är hela Frankfurt också ute i helgen så vi kom inte riktigt.. In. Men efter lite letande fann vi en pub som ville ta sig an oss, sen är det ju alltid plats på O'd så där tillbringade vi resterande del av natten (med ett litet inhopp på ponyhof för en Tarantino-fest). Lördag.. Stan! Stan med stros och litelite sightseen men mest mat på vapiano och senare på kvällen mat på Buena Vista. Lite karaoke med ett helt gäng (vi fann inte bara Anna och Mattias utan även en handbollsspelare som ville hänga med oss) och sen dans på en klubb i Sachs. Så har det sett ut, i stora drag. Nu ska jag klä på mig och kila upp till kyrkan. Det är gudstjänst med dop och kören ska sjunga. Sen ska jag nog hem och lägga mig på soffan igen. Det blir mest det idag, antar jag.



Båda mina älsklingar.

Hur i hela friden?!

Kom päronet in i denna flaska?
Tranbären (eller vad det nu är) är ju lättare att peta in men ett päron?
Nog för att en unge kan tryckas ut ur en f**** men päron i flaska? Don't think so..


Snart då

Nu är det sista arbetsdagen innan helg. Det är snorkallt ute så jag och min pojke myser inomhus idag. Städerskan kommer närsomhelst och jag längtar tills jag får laga lunch (att äta är tydligen min största hobby now adays). Vid 15 åker jag hem och sedan ska jag bara vänta ihjäl mig tills Nisse landar kl 21. Jag kan sätta en arm på att flyget är försenat. Det vore så typiskt, och såklart.

Jag inser att jag måste avsluta detta inlägg snabbare än planerat. A hoppar mellan fotöljerna, kommer snart ramla och dessutom luktar han bajs. Det ante mig.

AttÄlska

Äntligen får jag gå och lägga mig.

Så det blir morgondag och min vän kommer.

Idag pratade jag med två av mina systrar. Dom är fina, så himla fina båda två. Den ena vet knappt vad hon heter och har barn som ser ut som små muppar, medan den andra mest är skitsnygg och egentligen liten men alla andra tror hon är stor.

Oklart vad jag ville med detta. Berätta för er hur mycket jag älskar mina systrar och hur otroligt glad jag är som har dom? Kvar. Hos mig.
Förmodligen.

När vardagen hoppar på en

Idag bestämde jag mig helt sonika för att baka en kladdkaka.
Letade snabbt fram receptet "Kladdkaka - Maddes recept" (by the way Maddie, staket vette fasiken om man kan kalla det. Petter har slagit upp lite stolp och en liten tråd. That's about it) och påbörjade bakandet.
Sedan kom lilla chocken.
När det var dags att hälla i äggen (hälla? Är det det man gör?) så börjar jag med ett (ja, ska man ha två är det enklast så). Det ser till att börja med ut som ett strutsägg, jag och Yvonne skojar om att vi bara kommer behöva ett. Jag slår sönder det och ut kommer..

.. ja nu inser jag att det låter som att det ska komma ut en kyckling (eventuellt en struts..) ur ägget. Vilket inte är fallet och detta låter då genast mindre skojigt. I alla fall rinner det ut två äggulor! Jag bestämde genast att man får önska sig något, önskar och slänger in kakan i ugnen.

En önskekaka - DONE!

Vem är den skyldige?!

Vem är det som våldtar min spotify när jag minst anar det och lyssnar på musik jag inte känner till?
huh?! (min hetaste gissning är en liten syster men vad vet jag)


Morgonpigg Igen

Dom senaste två dagarna har jag gått och lagt mig vid 23-tiden (istället för att vara vaken tusen timmar och sova ca 1). Nu orkar jag ju kliva upp på morgonen!

Att ingen tipsat mig om detta tidigare.

Idag ska jag och min pojke åka tåg.
För det har jag lovat.


Nu hinner jag till och med dricka morgonkaffet hemma (i världens finaste mugg).
Guten Morgen!

Sådärjaminnsan

Nu var det gjort.
Seminarieuppgiften.
I've done better..
Men nu är den åtminstone gjord.

Med en bju-bild på ingenting speciellt utan bara söta barn i en trädgård på en fin dag säger jag godnatt.

Godnatt, och grattis. Älskade, fina Jennypenny som jag saknar så mycket. På sanning.

(utan bild säger jag allt detta eftersom min mobil vägrar ladda upp bilder på bloggen nu för tiden. Föreställ er söta barn i en trädgård på en fin dag istället)


Däjsta

Nu har jag en seminarieuppgift kvar att göra idag.
Man kan ju tycka att jag ska ta tummen ur röven och skriva skiten då.
Ikke.
I vanliga fall brukar jag då istället göra andra bra saker. Som att diska. Eller städa. Eller till och med facebooka. Nu gör jag ingetdera. Jag ger mig i kast med en dugga istället.

Kan ni förstå hur svår och jobbig jag tycker att den här sista uppgiften är?

I alla fall lagade jag supergod mat idag. Canneloni fyllda med fetaost- och spenatröra med tomatsås ovanpå. Alltid en hit. Vi åt tills vi stupade. Nu har vi mat en månad framöver..

tänkte jag först, innan jag kom på att jag bor i det här hushållet, alltså räcker maten över morgondagen men inte en timme till.

Det bästa på hela dagen

Den allra bästa stunden på hela dagen är när jag väcker A.
När han är sådär nyvaken och alldeles varm och gosig.

Det är det bästa på hela dagen.


"jag är rädd att det är idag alla löven från träden kommer ramla av"

Ibland glömmer jag bort att det finns människor som läser min blogg för att höra om mina dagar. När jag inte har något "roligt" att blogga om, och hellre låter bli än att berätta om mina dagar. Nu minns jag, ni som läser den här bloggen för att jag bor långt långt borta och ni vill veta hur jag har det.

Så idag har jag jobbat. Bebis-måndagar är fortfarande mysiga, men inte som förut. Träningen gick bra, hon ville döda våra armar så nu känner jag mig som en gorilla, men annars bra. Jag och min sambo har också satt upp gardinstänger idag. I vardagsrummet och i hennes rum, mitt är fortfarande lite kalt, men vad gör väl det, jag kan ju alltid sitta i vardagsrummet om jag vill ha gardiner (eller i Yvvis rum). Så nu har vi åtminstone gardiner tills han kommer.

Min bästa vän.


Låt inte det vackra trädet lura er. Det luktar nämligen kräk.

Tyskaställen

I tyskland heter saker och ting roliga namn.
Eh, I Tyskland har saker och ting roliga namn.

Som tillexempel kemtvättskedjan;


Montag

Min sambo har gått och dragit på sig en inflammation i hela huvudet så idag var det bara jag på jobbet. Mammorna hjälpte mig med diverse ting och vi fick ihop en lunch även idag. Eftermiddagen har jag spenderat i soffan. Varvat Glee-avsnitt med Fysiologi-boken. Gissa vilket som fivk mest uppmärksamhet? Nu skaj ag springa till bussen och dra av ett träningspass tillsammans med Izabella och alla andra som måndagslovat att denna vecka ska jag börja träna!

Fest med JCC

Gårdagen var riktigt rolig. God mat, trevligt sällskap och bra musik. Vi var snygga och mitt hår var en dröm (tack Anna!) nu ska jag sova.


Nu drar vi!


Samstag i November

Ikväll är det cocktailparty med JCC som gäller. Nu ska vi ner på stan för att shoppa det sista inför kvällen. Igår var vi på stan och sedan låg vi bara hemma. Åt resterna av lasangen (som var det godaste jag någonsin lagat), godis och kollade på film. Fett värt, om ni frågar mig. Sen att vi köttar SATC varenda lediga stund är en annan sak. Det är nog så det ska vara, tror jag bestämt.

Släktdrag

Åabpa - jag pratade med aehtjie i typ 45 minuter idag. Han hade läst en bok om glömska. Att det är en gen som är ärftlig och det är inte så dåligt att vara glömsk.. Se! Det är bra att vara lite glömsk!

Jag - haha. Ja där ser man.. Men du åabpa, vi firar jul hos er i år. Aehtjie och Helena tyckte det var en bra idé.

Åabpa - ja! Men varför sa aehtjie ingenting om det? Vi pratade ju aslänge..

Jag - kom igen åabpa, vad var det ni pratade om liksom?!!

Åabpa - *tystnad*

Jag - Glömska åabpa..

I rest my case.

Neue Farbe

Igår fick jag för första gången håret färgat av en frisör.
Jag färgade även håret på en frisör (lagom nervöst you think?!)
Det blev fint. Mycket fint tom. Nu är jag verkligen höstredo!
Och redo att ta mig an ett cocktailparty imorgon.

Före;



Efter;


Tro't eller ej, men detta är året jag gillar hösten! (Jag blir ju bara mer och mer lik min mor alltså)


Primark

Igår var jag och Izabella som sagt på Primark.
Har man tur kan man fynda ordentligt.
Har man otur blir man nersprungen av en tysk, alt. turkisk, kvinna som försöker trycka ner allt hon bara kan i (den as-stora) shoppingkorgen.

Igår var en fynd-dag.


Ny-skor. Asvarma. Asbilliga.

The day of today

Idag har varit en fin dag. Ikea med Lisa och pojken och sen massa mys med dom båda syskonen innan jag åkte till Nordwestzentrum där jag mötte upp Izabella. Vi shoppade loss på primark (skor, kofta, kimono och sockar) och HM (halsduk). Sen var det snabbt hem och äta innan det var dags för kör, och ännu senare - luciakör! Jag ÄLSKAR lucia så jag var glad tjej hela övningen och resten av kvällen som spenderades med fina vänner och världens godaste drink på Louisiana. Så ägd dag.

Jag vet, jag ser lite sur ut på bilden men jag var trött okej!


When I miss the people I love back home, I just hug the one I have here a bit harder.


Denim Demon i Frankfurt

Idag åkte jag ner på stan efter jobbet. Köpte en tröja och dunväst på rea och träffade sedan Carl philipp. Vi gick omkring och hamnade sedan på P&C där vi gick omkring i en varsin avdelning. Detta är vad jag stötte på när jag strosade (efter Cp) på herravdelningen;



Fett coolt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!