Fredagfredag

Idag var det jobb på schemat. Det har varit en jättemysig dag. Vi har pysslat och lekt och cyklat. Dagen till ära bestämde sig även Carl sig för att han kunde cykla. Så då gjorde han det. Det var fint att få se honom cykla alldeles själv för första gången.

Nu har vi ätit mat och duschat (ja, duschen är fixad, efter måååååånga om och men. Det var cement ungefär 6 meter ner i röret, alltså inte vårt fel. Bryr sig inte hyresvärden om nämnvärt och det blir förmodligen vi som får stå för kalaset) och ska göra oss iordning för att åka till Le Pub (ja, det är tydligen dess nya namn). Ikväll har Emily födelsedag och avskedsfest, så fest ska det bli.

Igår hade vi förresten också jättekul. Mathias är så rolig att jag höll på att ramla av pallen inte bara en utan många gånger. Kanske ses vi igen ikväll (han skulle locka sina tyska vänner med svenska flickor = brukar funka).

Ingen bild får ni heller, i alla fall inte nu. Kanske när jag är färdigsminkad och söt. (Har ni Instagram kan ni följa mig. arenhuvud heter jag)

Comments

What do you want to tell me?

Name (required)
Remember me

Mail (will not be published) (required)

Website

Comment

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!