Ich bin so müde

Fin dag i oberursel var detta. Jag hoppas på finväder imorrn med så jag och min pojke kan åka omkring i solen.


Hetsmåndag (dom som brukar vara så sköna)

Idag har varit lilla internationalla stressdagen. Eller jag har stressat, ni andra vet jag inget om.

Det började bra, jag klev upp för att duscha och hann duscha innan jag hörde hur mobilen ringde. Sprang för att hinna svara men var för seg. Fick ett sms - "RING SÅ FORT DU SER DETTA!" stod det, blir man inte orolig då så säg? Hemtelefonen ringer, jag springer för att svara men misslyckas (här kan man tro om vi har en gigantisk lägenhet eller om jag är väldigt dålig på att springa. Lite av båda, skulle jag tro). Får tillslut tag på Yvonne (som är den som ringt hundra gånger). Lisa har tydligen råkat låsa ute sig och barnen (hon gick ut på bron för att skaka ur K.s fickor varpå A följer efter och smäller igen dörren. Gör man det i Tyskland så går den i lås). Jag fick klä på mig och snabba mig till Bad Homburg (jag har ju, eftersom jag jobbar där, nyckel hem till dom) där stackarna väntade inne hos en snäll granne. Sedan iväg till kyrkan, där det lagades mat för fulla muggar och eftersom vi redan där var lite sena blev även jag lite sen hem. Så när jag väl kom hem hann jag mest bara skriva klart min laborationsrapport (jag blev i alla fall klar) och sedan var det dags att dra iväg igen.
Hämta Oskar på Fritids och åka med honom till kyrkan där det var luciaövning för barnen. Medans han sjöng (och alla andra barnen) så sprang jag till banken (som var stängd) och posten (som var öppen. TACK för paketet aahka!) tillbaka till kyrkan och med Oskar till Bornheim Mitte där Malin väntade på sitt jobb. Överlämnade ett stycke barn och sprang till gymmet och Izabella.

Nu (efter lilla mördar-träningspasset) är jag hemma. Ska bara koka pasta, värma kyckling och sätta mig i soffan med Egoboost och lite SATC.

För det förtjänar jag.

Halloweenpartey

Vi klädde ut oss och lekte pirat/nurse.

Fler bilder utlovas.


I'm coming home for christmas

Nu har jag bokat biljetter till Sverige över jul!

Den 21.a Dec. landar jag på arlanda och tar tåget direkt till Falun.
Julen kommer förhoppningsvis firas hos storasyster i Sveg. Om vi får som vi vill.
Tillbaka till Frankfurt flyger jag den 6.de Jan.

Så är det med det.

Happy Halloween!

  1. Hemmafest med Josies vänner
  2. Velvet.
  3. Hejdå!

Frankfurtnatt

Igår efter vi ätit (god risotton Yvonne hade lagat) så drack vi sekt och var tjejiga innan vi fick på oss klackar och tog oss in till stan. Drack god-drink (raspberry daquiri) på Louisiana och dansade lite på Waxys innan allt avslutades i Sachsen. Nattbussen hem var spännande och jag råkade hamna bredvid en liten pojke som tyckte han skulle bjuda mig på en drink. På bussen eller hur hade du tänkt det? Undrade jag i mitt stilla sinna och klappade honom på huvudet. Vi tog taxi från Konstablerwache, den här stan är inte alltid astrygg alltså..


Mitt sällskap

Nu ska jag skaka fram en middag och sedan börja preppa för ikväll. Det är halloween som gäller och vi ska självklart klä ut oss.
Vid närmare eftertanke är det enda anledningen till att vi ens går ut även ikväll.. Haha

Take a chance on me

Nu ska vi ut i Frankfurtsnatten.
Woop woop


Historiskt

Idag har något historiskt hänt. Gissa vem som har lagat mat!?!

Jag bjur en öl till dom som gissar rätt. Not.


Igårgårdagen

Igår muddrade jag min spargris och åkte till Ikea. Skörden var god och jag kom hem med en korg, en lampa, galgar och en diskborste. Jag var nöjd. VI shoppade även loss på Rewe nu när vi hade bil (jag kan verkligen sakna att ha en bil. Även fast jag egentligen inte alls behöver en). Sedan försökte jag plugga (skickade åtminstone in en komplettering) men fastnade framför skype med storasyster och sedan Johan. Det var en fin dag. Tidigare hade jag och A nämligen ausflugstag. Vi åkte buss och Bahn till Oberursel där vi fikade med Hanna och sedan tog samma väg tillbaka. Han tycker om att åka lokaltrafik den där pojken. Resan slutade med att jag fick dra honom av bussen när vi skulle av vid huset. Han klängde sig tappert fast vid fönstret och skrek "NÄÄÄ AAV!" när jag försökte förklara att jo, vi bor här. Låt oss.

Nu ska jag dricka kaffe, äta frukost och göra mig redo för jobb. Ikväll blir det middag med Yvonne och Anna och sedan en drink på stan. Vi får se.

The children of today

När jag kom till jobbet imorse satt A och spelade angry birds.

Godmorgon


Samtal med en (min) far

Jag - men aehtjie vad säger du om jul hos åabpa i år då?

Aehtjie - ja men det låter väl b.. nej! Dom är överallt! Dom har BAJSAT på GOLVET igen! NATTAAAA, NATTAAAAA kom och torka upp innan dom kliver... FAN! Nu KLIVER DOM I DET! NATTAAAAA... *KLICK*


Och det var mitt första samtal med min aehtjie på en månad.

och eftersom slakten nu drar igång på riktigt, förmodligen även mitt sista.

(Fotnot; Vi har 7 valpar hemma. Inte något annat. Och ja, Natta är det barn som nu är där och hälsar på = veckans piga)

Onsdag och frisk igen (igen)

Okej. Nu ger jag upp.
Jag börjar få så ont i rumpan av att sitta på den här stolen att det inte ens är kul längre. Eller okej, det var aldrig riktigt kul. Kanske lite när jag chattade med vänner, men that's it. Att plugga när man är otaggad (vilket är jämt för mig) går asdåligt. i alla fall har jag jobbat idag, haft en urfin dag med A. Vi åkte mest bara buss, men eftersom det är hans favoritsyssla så var dagen en hit. Vi ska göra samma ska igen imorgon hade jag tänkt. Siktar mot supernanny-priset. Om det finns (kan ni nominera mig om det skulle finnas?)

Sen har jag pluggat och okej stoppa mgi där. Jag har inte pluggat knappt något alls. Chatsemineriet var ett skämt och jag ville hellre.. Allt. Jag ville hellre göra allt annat än det. Så disken är borta och lakan tvättade. Minnsan vilket fint hem man får när man är student.

Sen ville ingen skypa med mig sen fick jag ont i rumpan och sen tog alla gummibärchen slut.

Då tog dagen slut. Hejdå.

P.s. Jag är lite som en jojbantare kom jag just på. Fast utan bantandet. Jag blir jojosjuk istället. Och frisk. och alltså, ni fattar. Gör ni?

Mitt köksbord just nu;


Världens finaste pojkar (varning Jenny detta KAN bli för mkt för dig)

Igår chattade jag lite med Emanuel. Han blir så stor.. Och förra veckan fick jag se hela familjen Byström på min dator. Livet flyter på här, men jag saknar dom lite varje dag. På ett bra sätt såklart, på ett "hej-vi-hade-det-himla-fint-och-nu-är-stan-lite-tom" -sätt. Så nu ska jag gå och lägga mig i en nybäddad säng med världens finaste örngott som världens finaste små bröder har gjort.

Godnatt.


teknikens under

idag har vi tagit ett stort steg. Ett litet steg for man kind and a big.. you know the drill. (Engelska? Really?)
Jag ringde hem till storsätern, råkade få prata med aahka (som, för er kusiners vetskap, är redo att fly storsätern för något mer spännande) och nämne att jag brukar skypa med min andra (lite yngre) aahka. Hon la på och några minuter senare loggar hon in på skype (må så vara att allt detta skett med hjälp av vår lille slavinna - Nathalie). Jag fick skypa med både aahka, aehjtie, Natta och en valp (och en orolig Tjira som satt på golvet och kollade oroligt på sin ena valp som studsade upp och ner i min kära farmors famn.

Det var ett fint avslut på min (fina, faktiskt) dag.
Okej också lagade jag lasange till min sambo idag.



Förresten sa aahka att hon hört något i skogen när hon gick till aehtjies hus. Det lät lite som *CRAAAAKRAAAAAWRÄÄÄÄ* ungefär. "Lite som en räv kanske. Eller en björn. Eller vilsna barn" om man får tro vår farmor.

Sick

I söndags fick jag, okej det är lite oklart vad jag fick, men det slutade med att jag fick hoppa av u-bahn och ringa cp som fick komma och hämta mig. Jag låg 24 timmar i feber, yrsel och halsontet from hell. Nu mår jag bättre och jag hoppas vara tillbaka på banan imorgon igen.

Förresten var min lördags.. Natt. Helt jätterolig. Jag och Anna speedade till O'dwyers efter jag jobbar klart och hade hur kul som helst. Verkligen. Hon är kul, den där Åländskan.


Finlördag

Idag har jag pluggat (jo men lite faktiskt) och sen fikat på stan med Izabella och Anna. Vi for sedan till Hessencenter där dom öppnat Gina! Så himla roligt, om ni frågar mig. Nu barnvaktar jag Sarah och Jacob som varit jättesnälla och numera sover. Jag är glad att jag har en iphone att roa mig med (även fast jag måste sitta i köket på en pall för att ha teckning). Anna väntar hemma med vin som jag ska skynda mig till så fort föräldrarna kommer hem. Life's good.



Vad en torsdagsöl kan leda till. Älskade vänner.


Mysfredag

Idag har jag gjort goda försök till att plugga. Gick sådär. Så jag städade och drog ner på stan för att träffa Izabella. Hittade äntligen ett par boots (HM, Asbilliga) och köpte även.. Näsdukar.
Anyhow. Vi shoppade loss på världens största Rewe och åkte sedan hem till mig för att laga middag (och baka efterätt). Izabella lagade och jag skar tomat och lök (That's right! You heard me!) Det blev en lax/spenat-lasange och sedan kladdkaka ala. Maddie (icke att förglömma tomatsalladen jag hackade till). Lasangen var helt underbar och jag längtar tills imorgon då jag får äta resterna. Seriously, det var såhimlabajsgott.

Nu har rebis åkt hem och jag har till och med diskat upp allting så jag slipper det imorgon.
Jeez I'm so grown up.

Karaokethursday


Döö dugga, DÖÖÖ

Nu har jag suttit med samma cirkulationsdugga i flera dagar. För att klara skiten ska jag ha 18p av 20 och jag får SJUTTONKOMMAÅTTA hela (Svordom) tiden! Ni kan förstå min frustration. Så jag ger upp detta nu. Jag ger upp mitt pluggande, går och tränar för att sedan dricka öl och strunta fullständigt i allt vad studera heter.

Tills imorgon. Då ska jag återigen ge mig på anato(kuuuuuuu...la)mi-skiten. 

Nu förtjänar jag att ta feierabend. Minnsan.

P.s. Om någon kan hjälpa mig med denna fråga (jag har ju ändå några sjuksyrror + soon to be's där ute.

Markera de alternativ som leder till ökat venöst återflöde.







Vad. Stämmer.
?!?!!!!

Allrakärastesyster

Idag fyller min lilla storasyster år.
Fler år än man kan tro.
Typ.
Jag skulle kunna berätta massa roliga saker om min åabpa. Men börjar jag så kommer jag inte kunna sluta (och jag måste gå och lägga mig nu). Jag nöjer mig med att säga det viktigaste. Att jag älskar henne av hela mitt hjärta, vad hon än gör, hur hon än beter sig. Jag ser upp till henne och skulle gå genom vatten (det där lät inte riktigt rätt..) för henne. Hon är en fantastisk människa och jag är lyckligt lottad som har henne i mitt liv.



Åabpa - jag älskarälskarälskar dig och tycker du är fantastisk. Och skitsnygg. Och helt störd i huvudet. <3

Förresten kan ni själva gå in och läsa om min storasyster i hennes blogg. Den är fett rolig och (tyvärr) helt sann. Jo, man kan kliva in i fel bil på Ica och glömma bort att ta med alla sina (två..) barn till dagis (sorry åabps! Men jag tror du får skylla dig själv på den..;) )

Just ja, jag glömde - GRATTIS ÅABPA!

Ausflug!

Idag har jag och A haft Ausflugstag. Vi tog U-bahn in till stan, köpte kaffe (jag) och gick sedan till Kindermuseum. Vi hamnade på Mini-museum där vi (Läs; A) lekte och hade det allmänt mysigt. Sedan tog vi U-bahn hem igen och åt pannkakor. Det var en fin dag. Nu ska jag klä på mig och gå och sjunga. Alltså jag är ju inte naken, men mer kläder än jeans och linne behvs defenitivt.

Så fick jag förresten en kasse från Falun idag. Vad det var i den kan man få veta om man är intresserad (okej det var min dräkt, lite glas, muggar och en skål. Und so weiter.)


Glad pojke på Kindermuseum

Nu kommer den. Vintern.

Vet ni vad som är jobbigt.
Att behöva kliva upp (ja bara det är ju i och för sig jobbigt) när det fortfarande är mörkt. Min hjärna tror det är natt, eventuellt lucia. Jag kan ogärna dra av ett luciatåg här på morgonkvisten (något säger mig att min sambo inte skulle uppskatta det speciellt mycket) så jag får såklart bita i det sura äpplet och stiga upp. Det är förvirrande det här, som A här om dagen. När mamma Lisa sagt mycket tydligt (när han vaknade mitt i natten och ville kliva upp) att det är mörkt ute då ska man sova. Förstå hur förvirrad stackarn blev när det var kolsvart ute vid frukosten..

Man ska ju sova, när det är mörkt?

Mitt Oktober

Jag gjorde som Jessica.



Att jobba lite för mycket i kyrkan.

Kom just hem från trevlig middag med fin-tjejerna. Vi åt på Schöne Berger i Bornheim och det var lika gott som vanligt. Det spöregnar ute men det var varmt och mysigt i restaurangen (tacka för det..) Nu ska vi kolla på ännu ett avsnitt Outsiders. Ja, måhända att vi är en aning besatta.

Yvonne - Men vem är det då? Som kom på hur alla orden ska stavas? Som tex "OCH". Vem bestämde att det ska stavas med CK?

Jag - Fast det stavas ju inte med CK utan med CH..

Yvonne - Inte i trosbekännelsen...

Herbst

Nu har hösten kommit till Frankfurt på riktigt. Jag har aldrig riktigt gillat denna årstid, men fasiken om det inte känns rätt skönt med höst just nu. Don't hold it against me okay?!


Jag kan nog inte blogga just nu

Jag - jag måste blogga om något roligt..

Yvonne - men vi måste kolla på outsiders!

Jag - jag vet..


(förövrigt gick träningen bra. Hanna har hälsat på. Jag har lagat mat och imorgon kommer det ett skepp kommer lastat från falun. Med vad vet jag nästan.)

Just nu;

Osmoslab. På G.


Outsiders

Jag har alltid undrat hur dom hittar alla människor till Outsiders? Jag menar, "Kanal 5 söker dig som är.. Askonstig." Får dom betalt förresten? För en del kan jag inte tänka mig att dom bara vill ha uppmärksamhet. Att dom ens vill ha uppmärksamhet. Är det någon som vet?

Jag gillar i alla fall outsiders. Det får en att känna sig så..

normal.

Det där med att vara Peter Anderssons dotter

Om någon ever tvivlat på att jag är min fars dotter (jag är ju trots allt vääldigt lik min mor) så kan ni ta er en extra titt på denna bild och fundera på saken.



Om jag är min fars dotter?
Skulle tro det va.

Things

Yvonne sitter i vardagsrummet och skriker åt att blogg.se inte fungerar. Jag måste prove her wrong och visa att det funkar. Så vi gör en lista. På saker jag..
På saker som..
På saker.
  • Tio pojkar slogs med två tjejer utanför vårat fönster. Stängde in dom i en telefonkiosk bla. Tjejerna karatekickade sig ut. Slut på abendunderhållning.
  • Jag och Y råkar alltid kolla på mjukporr. Vi kör nu ett safecard och kollar på outsiders (oklart om det kommer hjälpa. Jag tror detta avsnitt nämligen handlar om en man med fitta. Bland annat)
  • Min kompis Josephine är gravid. =D
  • Jag gick nästan 7 kilometer idag. Vilsna sådana.
  • Jag tycker om korvstroganoff.
  • Behöver ett förkläde.

Att promenera

Jag ocg Yvonne har varit ute och promenerat. Det började bra, slutade på en åker. Eller slutade och slutade, efter lite gående så hittade vi tillslut hem (försökte snabbt ladda hem en gps men vi var så ute och cyklade att mobilen inte ens ville fixa hem en app där vi var). 6.5 km blev det åtminstone. Nu ska vi äta upp resterna från tidigare och kolla på film. För oh så jag ska städa och plugga och träna imorgon.
Wish me luck med det..



Rapport

Nu ska jag och min sambo ner på stan. Jag ska prova ett linne på Urban outfitters och Yvonne ska. Följa med. Ikväll ska jag passa tre små flickor medans deras föräldrar är på hejdåfest. Det är soligt och askallt. Slut på rapport.

Feierabend så in i bomben.

Jag är numera kung (drottning?) i köket. Canelloni med spenat/gorgonzola - fyllning blev det idag. Fy tusan vad gott det blev. Nu kollar vi på tillsammans och äter godis. Fin dag!


Café Karin

Brunch på stan idag med min sambo. Jag älskar mitt liv.


Freitag

Okej. Matinlägget skulle ha lagts upp igår men min mobil hänger inte med helt på bloggrejen. Den var iaf asgod (maten) och senare på kvällen hade jag jättekul. Som vanligt, ska väl tilläggas. Ikväll blir det mer mat med Yvonne och Josefin men först ska jag ta hand om Alice. För typ, sista gången innan dom flyttar till Norge. Dumt om ni frågar mig.

min mansvän. Farbror Philipp

Tadaaa!!


men off course

Jag (igår) - men då lagar jag den grönsaksgrytan imorrn och pastan på fredag.

Yvonne - Vadå? Ska vi äta mat både imorrn och på fredag?


Well.. Jag brukar äta mat varje dag men jo..?

Torsdagsöl!



Nu ska jag laga mat sen ska vi sjunga!

Höst. På riktigt

A är fortfarande hängig så vi fortsätter mysa. Det är helt okej med höst ändå. Att få klä på sig gosiga kläder och promenera omkring i höstlöv. Sen gillar jag ju sommaren bäst i alla fall, men det är ju fint med lite omväxling. Nu ska jag koka potatis och laga lunch åt mig och pojken. Jag har hört talas om att han var uppe kl 5 imorse och hade sig så han lär nog slockna snart.


Gummibärchen



Jag har bytt favorit.
Dom röda är godast. Yvonne är fortfarande inne på dom gröna dock.

Världens finaste

Jag gick brev idag. Från lillasyster Celina. Som jag blev glad.


Farbror Philipp

Jag och Carl kollar på bilder på min mobil. Så kommer en bild på Carl Philipp upp.

Carl - vad är det där för en farbror?

Godmorgon


Tisdagsdag. Kunde inte varit vanligare

Idag har det blåst liten storm. Jag och A tog oss ut på en promenad med mål att köpa bretzel. Vi lyckades och tog oss hem igen där vi gosade ner oss framför byggare bob (må erkännas, A kollade på Bobbis medans jag läste i anatomi-/fysiologiboken). Lekte frisör när K var hemma och hann med ett prinsessbröllop innan jag tog U-bahn hem. Hemma har jag pluggatpluggatpluggat med en paus för att laga mat (lax med pasta, asgott) och kolla 30 minuter på konstig film. Jag och Yvonne gav upp, hon ringde sin syster och jag fastnade framför en dugga om cirkulation. Lagomt tisdagsnöje.

Och jag skriver så här ingående om min dag eftersom jag väldigt sällan pratar med min familj nu för tiden (oklart vem som är mest upptagen. Jag eller dom) Jag föreslår min familj att göra som jag och blogga om vad tusan dom håller på med. Eller så får dom plocka upp luren och ringa (eventuellt logga in på skype).

Fick man in ett litet pikande ikväll också. Överlag - bra dag. Helt okej. Inte mer, inte mindre.

När planer ändras.

Igår var det någon slags olycka på u-bahn stationen vi var på vilket resulterade i att vi kom försent till träningen. Sedan visade sig passet vara ett step-pass så vi struntade i det och gick.

Och åt. Istället.

Så kom Yvonne också och hela kvällen blev annorlunda men jättebra. Äta måste man ju också, liksom.


Test

Nu ska vi se om det funkar


Night thoughts

Varför är det mycket trevligare att prata med fina vänner än att sova. Att diska medan dom skruvar ihop ännu en IKEA möbel i hallen. Skratta åt skämt som är dåliga, men roliga för att man har dom tillsammans. Gosa ner sig framför svensk webb-tv och skratta åt hur dumma människor är. Hur konstiga alla andra är och hur normala vi är.

Life is pretty damn good. Minnsan.

Måndagmorgon

Hejochhå.
Jag har dammsugat idag.
Dammsugit. Dammsugade.
Jag dammsög idag.

Det har jag hunnit med. Minnsan. Nu ska jag lä på mig, gå med sopor och gå till kyrkan och jobba en timme eller två. Två, faktiskt.

Hej

Nu sitter jag här i tystheten. Kan man sitta i en tysthet förresten? I alla fall så är det tyst. Jag har fått tillsägelse att inte använda spotify (så lille åabpa kan sno det av mig) och min sambo har inte kommit hem än. Jag vet inte ens om hon har kommit fram till Frankfurt ens. Jag vill att hon kommer snart i alla fall. Så jag kan få prata och skvallra lite mer om gårdagen. Det är liksom inte likadant att gå ut utan Yvonne. Såklart hade jag jättekul, verkligen jätte kul, men det är fortfarande inte samma sak. Jag är nog lite kär i min sambo, det är dumt (för mig) att hon är kvinna bara. Påtal om kärleken i mitt liv så kommer min bästa hit snart. Om ungefär-ganskaprecis en månad landar han och kommer hem till mig. Jag längtar. Och jag tror jag redan sagt det en gång (eventuellt flera) också. Imorgon ska jag jobba. Jobba i kyrkan, äta lunch hos Josefin, hämta Alice på dagis, hem till Izabella och sen träna. Jag borde gå och packa ihop min morgondag redan nu det hör ju jag det. Förresten har vi ingen snö här, what so ever. Men drivisen är inte långt borta fy i min hatt så kallt det har blivit. Jag har dock fått igång mitt element, det blir en överraskning för Yvonne om även hennes fungerar. Jag ska faktiskt gå och kolla på en gång. Hejdå.

Lillan

Jag har världens vackraste lillasyster.
Utan tvekan.

Foto; Julia Johansson


Dålig sak med Tyskland

Man kan inte kolla på (i princip) några videor från Sverige. Överhuvudtaget.



Nu får jag inte se Spiderchicks pojkväns nya video.
Buhu. Liksom.

En Söndag

Gårdagen ja. Middag och vin på Pizza Pasta Factory och sedan fastnade vi på puben resten av kvällen. Natten.. Jag hade i alla fall en asrolig kväll i goda vänners lag. (Did I just said that?) Idag får jag betala för det och jag gör det i soffan med plugg och Vänner. Alltså serien, och ska jag vara ärlig är det mest Naturkunkapsboken som får sin beskärda del av uppmärksamheten. Jag ska i alla fall försöka ta mig ut ur lägenheten ikväll. Vi får se hur det går med det. Blir spännande med tanke på hur jag ser ut just nu..

image description


ich gehe

Jag ska träffa Josefin i Sachsenhausen. Vi ska äta, dricka öl och prata en massa.


Alone

Nu har min sambo stuckit sin kos. Hon ska till München (är förmodligen redan framme) och kolla in om det finns kvar ngn Oktoberfest. Gör det förmodligen inte. Och nja, det ska hon inte heller. Hon ska träffa alla chefer från Sverige. Ha lite gudstjänst och sånt man gör i en kyrka. I alla fall är jag gräsänka (HA! Äntligen fick JAG vara det) och är ensam tills imorrn kväll. Sen kväll, har hon varnat mig. Jag ska plugga, iväg och jobba om någon timme och förhoppningsvis träffa Josefin. Imorgon ska jag fika med fröken Rebermark på stan. Prova hennes stövlar, om jag vill ha dom. Det vill jag nog. Så det blir en lugn helg, jag var ju trots allt sjuk i tusen år nyss så jag vill verkligen inte riskera något. Nejnejnej. Det vill jag icke.

Breakfast date

Igår åt jag frukost med Yvonne och Jessica. Vi bestämde oss för Café Karin (då dom har bästa frukosten i Frankfurt) och fick till och med plats (det brukar alltid alltid vara fullt)! Frukosten tog 2½ timme och var inte bara god utan trevlig också. Efteråt strosade vi på stan. Mer frukostdejter åt folket!



Yvonne



Jessica. Observera den skitsnygga killen bakom Jessicas högra axel. Han stirrar tamejtusan rätt in i min kamera. NAJS! Men förlåt, det var Jessica vi skulle prata om. Jessica som inte bor här just nu men bara väntar på att få flytta hit. Sen. När hon gått färdigt skolan. Då kommer hon hit, så jag väntar på henne (eventuellt väntar Eric lite, lite mer). Hon är så fin, min Jessica-vän.

You are more than the choices that you've made, You are more than the sum of your past mistakes, You are more than the problems you create

image description


Fredagsmys

Ikväll var jag och min sambo bortbjudna till familjen Emmerich för fredagsmys. Vi slöt upp med hela familjen på barnens fritids och kollade lite uppvisningar innan vi traskade hem till Casa Emmerich. Där bjöds det på singstar, asgod middag, vin, mer singstar och såklart.. Trevligt sällskap. Jag var glad över att få krama på barnen igen (är man långt ifrån sina syskon får man skaffa substitut) och få maten serverad på tallriken. En oerhört trevlig kväll som vi gör om. Snart. Om jag får bestämma.
Jag är så glad att jag har människor omkring mig i denna staden. Tack!



Jag och min Sötnos.



Vegetarisk lasagne! Success (Franck lagar underbar mat)

Bra sak; När man kommer hem och hittar godisskålen från gårdagen. Med godis kvar!

Jag tycker bäst om dom vita (därför är dom slut) Yvonne mest om dom gröna (därför bara en kvar). Sen är orange, röd och gul (sist grön) dom bästa. Och dom enda, vid närmare eftertanke. Chokladen är såklart på plats no:uno. Oslagbart, liksom. Bra även att den chokladen (som är min favorit här) kostar typ 28 cent på Rewe = ekonomiskt! (rolig sak - när jag epostade denna bilden från mobilen till min mejl så skrev jag "Godis Ulf" i ämnesraden. Vem är Ulf och vad gör han med mitt godis?


And the days goes on

Sådär.
Efter en urmysig dag med både A och K (man ska ju inte önska någon sjuk men oh så mysigt det var att ha båda två hemma hela dagen) så är jag hemma för att äta, plugga och städa lite. Om lite mer än en timme ska jag sen iväg till nästa barnvaktsjobb. Har ni förstått att det är fullt upp? Det är tur att det är en hel del pendlande för mig så jag hinner läsa den oerhört (not) spännande fysiologi-boken på tågen. Naturkunskapen hamnar lite i skymundan, men enbart för att denna baskurs (alltså anatomi/fysiologi) ska vara på 25% men snarare är helfart. Jag förstår inte hur dom tänkte där. Jag förstår ibland inte heller hur jag tänkte när jag sökte den kursen.. Men det är roligt att ha något att göra, det måste jag erkänna. Mina dagar är fullproppade och tiden går så väldigt fort (just nu är det Nisses ankomst jag längtar efter). Att vara sjuk är inget jag har tid med, men ibland är det skönt att bara inse att man varken kan gå till jobbet eller plugga och tvingas slappna av och inte göra någonting.

Detta har nu resulterat i ett stökigt rum och en stor hög med disk. Ska jag hinna göra något innan jag ska till flickorna för nattning så har jag inte tid att sitta här. Tur jag numera har en Iphone (som jag nu, efter att ha ägt den i ungefär 24 timmar inte förstår hur jag klarade mig utan) som jag kan roa mig med på tågen.

Nej vänta, det var då jag skulle plugga. Darn.

Goungar

Nu har hösten kommit. Idag. Lite mysigt är det ju med höst.. Kanske.


Back in business

Idag är jag äntligen (så gott som) frisk och tillbaka på jobbet. Stackars K har dock blivit sjuk och är hemma från dagis idag. Vi ska mysa och äta pannkakor, för det måste man äta när man är sjuk. Nu ska vi traska iväg och köpa ägg så vi kan göra dessa pannkakor. I eftermiddag ska jag passa fröknarna Z innan det blir hemgång. Alltså, jag hade verkligen inte tid att vara sjuk...


Dagens achievement

Detta är vad jag (med en hel gnutta hjälp av carl philipp) har gjort idag. Sen att det är det enda jag gjort idag är en annan sak.


Krankisintesålängetill

Jag vet inte om jag vågar ropa hej, men idag är febern inte alls lika hög och jag mår väldigt mycket bättre. Kan bero på att vi hade julafton igår. Kan även bero på att jag inte gjort mycket annat än varit hemma och kurerat mig. I alla fall så fortsätter jag ligga hemma i sängen idag så jag kan gå till jobbet imorgon. Jag saknar min lille pojke.

Så har jag nytt nummer också. Vill ni ha det så kommentera så skickar jag det.

Nysäng (till Izabella)

Yvonnes nya säng rebis!


Finally!!

Har äntligen fått min iphone! Efter lite om och men.. Försöker nu ladda hem alla appar som är värda (några förslag?). Skulle ha träffat Jessica ikväll, men eftersom jag fortfarande har feber så kunde jag inte. Söt som hon är kommer hon istället hem till oss med en påse godsaker! Så vi har beställt pizza och suttit och pratat i flera timmar. Det var precis vad jag behövde. Älskade, fina vän.


Feberyr

Jag har fortfarande feber (skrev jag som användarnamn när jag skulle logga in. Ingen heter så i sin mejladress kan jag berätta). Så bloggen får vila.
Lika mycket som jag gör. Seriöst kan jag få bli frisk nu?
(Feberdrömmarna fortsätter förresten. Nu under min eftermiddagsnap så har jag hunnit drömma att Yvonne redan varit in i lägenheten 5 gånger. Vaknar - ingen Yvonne. Alls.)

Festligt

Har man feber en hel dag och tvingas stanna hemma får man roa sig med andra saker. Som att hetskolla svensk tv och amerikanska filmer. Som att bläddra bland bilder i datorn och knapra tabletter man inte visste man hade. Äta upp bortglömd choklad och inte lyckas plugga ett dyft. Diska, och sen dö lite av svettattacker. Slut på rolig dag.


Festlig bild från i fredags.

Feberdrömmar är ju dom roligaste (sjukaste?)

Inatt vaknade jag tuden gånger för att jag frös ihjäl, några timmar senare vaknade jag och badade i svett. Feber - hej och välkommen (not). Feberdrömmarna var konstigare än vanligt, men ni kan ju kalla mig den nya messias. Jag har hängt med Jesus inatt, det är sant. Jesus och hans lilla drake. Han skulle bara drop in och visa att han finns.

Sen somnade jag om och vaknade feberlös men matt och med huvudvärk. Vi får se vad det blir av den här dagen.


En av mina snygga kvällsoutfits. Bara sådär.

Be with people who know your worth. You don't need so many people to be happy, just a few real ones who appreciate you for who you are


Just hanging around

Häng vid main. Väldigt fint.
Så åt jag en croissant med sylt.
Läste lite i en bok. Liksom.


Iphone

Nu är det gjort. Äntligen har jag tagit tummen ur röven och beställt en Iphone. Eller beställt och beställt, den fanns inne men dom kunde inte aktivera kortet innan tisdag så jag får hämta den då. Jag freuar mig så mycket. Det var liksom dags, ett abonemang är ett måste här där det är så dyrt att både ringa och sms.a. Och som fattig student (eller vad jag nu kan kalla mig) så är det rätt obra.

I alla fall får jag den på tisdag!

Och nu är jag uppbunden på ett tyskt nät i två år.

Den ni.

Jag fortsätter

.. njuta av det underbara vädret. Det är synd att jag och Y inte hunnit köpa balkongmöbler än. Men i den är stan är det ju aldrig speciellt långt till en park så det är okej. Nu ska jag äta upp frukosten och sedan ta mig iväg till kyrkan för familjegudstjänst. Det blir trevligt.

Utsikten från min balkong right now.

Filmkväll

Såg nyss Letters to Juliet med Yvonne. Hon är helt värdelös att titta på film med, men den var bra. Filmen alltså. Jag tycker om Amanda Seyfried.

Nu ska jag dricka citronvatten och.. Inget mer.


Första oktober. I think.

Idag har det varit varmt. Så in i min hatt varmt. Det är första Oktober och vi har haft klarblå himmel och strålande sol hela dagen. 28 grader och häng vid Main är inte en helt dålig dag.

Sandaler och klänning första oktober. HahahHAA.

Helkvällsfredag

Igår hade jag väldigt trevligt. Cupcakesen (eh) blev asgoda, alla hittade hit och vi hade kul. Hamnade på Bergerstraße där vi slog oss ner på Yours och sedan drog vidare till Sachsen. En efter en droppade av och efter några timmar var det bara jag, Ludvig, Hanna och Carl philipp kvar. Vi dansade på Silbergold och jag och Ludvig avslutade det hela på världens mest mystiska ställe. Det heter U (typ) och ligger under jorden. Det enda man ser när man går dit är en kur. Under jorden är sedan världens största dansgolv med barer och hela kittet. Vi dansade tills klockan blev dag sedan köpte vi bröd och åkte hem och sov.


Foto; Fanny Olander

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!