Freitag ist mein Tag. Lätt!

Är hemma hos Yvonne och väntar på att hon ska duscha färdigt så vi kan gå hem till mig och äta innan vi drar hem till Izabella. Vi hann i alla fall in till Nordwestzentrum (jättestort köpcentrum) och vi båda fick tag på julklappar till alla tre pojkarna (säger man så? "alla tre pojkarna.." hm) och jag blev även klar med min mest panikiga julklapp. Nu kan jag andas ut en aning, har i princip 3 eller 4 klappar kvar och det är inte ens andra advent. Ibland har man famförhållning (eller så måste man köpa alla julklappar fort som tusan för att veta hur mycket pengar man har att lägga på öl resten av månaden..)

Ikväll blir det Best day ever part 2, och det kommer bli awsome. Jag ska ha på mig min nya t-shirt som jag köpte på primark förra veckan.

Jag vill även gratulera Ida som har blivit mamma till en liten dotter (jag drömde att hon döpte flickan till Hallo-karusell, hoppas att så inte är fallet. Linda påstod att det var för att Ida själv hade drömt att hennes barn skulle heta det. Jag kan minnas att Linda inte var helt nöjd med namnet..) inatt!. Så nu har min storasyster också blivit moster. En helt underbar känsla om ni frågar mig som är moster till dom två sötaste lopporna jag känner.
Angie

Comments

What do you want to tell me?

Name (required)
Remember me

Mail (will not be published) (required)

Website

Comment

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!