Hur kan man INTE älska barn?

Jag och Elias kollar på foton, efter att jag smidigt gift bort honom med min lillasyster (ta det lugnt Marika, inte du)

Elias - vem är det där?
jag - det är jag och min kusin
elias - vad heter hon?
jag - Tone.
Elias - Vilket fint namn! Men jag tycker Celina är sötare.

Elias är nog bra söt så det räcker och blir över bara han. <3

if only

Igår efter jobbet åkte jag ner på stan för att kolla på bio med Malin + två till. Vi tog ett glas vin på ALEX innan vi traskade in i biomörkret. Vi såg filmen Eat, Pray, Love med Julia Roberts (och det tog mig hela filmen att förstå vem som spelade svenskan i filmen. TUVA NOVOTNY!) Filmen var riktigt bra. En sådan där fin, feel good film som var mycket tänkvärd. Se den, om ni är beredda på att börja fundera på vad ni zum teufel gör med ert liv. Eller se den bara för att Julia Roberts är en av dom bästa skådespelerskorna på vår jord.

På bussen hem träffade jag Marie. Eller träffade och träffade, hon hoppade av bussen när jag skulle på den så vi hann inte utbyta många ord. Förutom att jag kommer på lördag (iiiiiiiihichfreuemich)

Nu ska jag städa. herewego

På små rosa moln svävar jag omkring och jag njuter av alla vackra ting

Idag har jag jobbat (nähä) på mitt mycket trevliga (nähä) jobb. Efter att jag hämtat barnen blev jag sittande apatisk i min säng till middagen (som var otroligt god). Efter ett glas vin med Jenny drog jag och Yvonne in till Bornheim och schöne berger där dom gör otroligt goda flammkuchen. En sådan och ännu ett glas vin innan vi drog oss hemåt. Ett mycket gemytligt samntal och nu är jag hemma igen. Har inga högre planer på att göra något mer nu utan det blir väl en stund framför datorn och lite läsning innan jag ska försöka sova. Blir nog svårt att sova och le samtidigt, men det ska nog gå det också. =)

Bara några bilder

Ibland använder jag kameran på min mobil.
Ibland gör jag det (läs; oftast) för att jag aldrig orkar ladda min kamera och ta den med mig. Ibland blir bilderna jättebra, ibland blir dom så dåliga att jag vill gråta. Men det blir åtminstone något, och min tanke är väl att använda dom i mina inlägg.
Så blir det sällan. Men här är fyra bilder jag glömt jag tagit. Kanske kan roa någon, eller mig om några år.Elias efter sin första dag i skolan med sin Schultüte. Mycket stolt 6-åring (även mycket mycket söt)En dag var jag barnvakt åt två F i Oberursel. Där har dom en rolig staty. Jag tror den ska föreställa en ekorre. Måste säga att jag, personligen, tycker att dom har misslyckats.En kväll hemma hos Carl philipp. Inget mer.Världens sötaste Elias i väntan på sina bröder på skolan.

Det är för mig oklart varför jag kände att jag var tvungen att vänta med att skriva pga denna bild;Men ni ser väl klart och tydligt både hur dom ser ut och vilka det är?
Inte?
nej inte jag heller..
Men dom var helt underbart bra, och jag är så glad att vi köpte biljetterna tidigt då det var slutsålt flera dagar innan. Jag hade ingen aning att tyskarna var så galna i Johnossi, men så var fallet. Det visade dom tydligt med sitt Pogande. Pogen (som tydligen heter moshpit överallt annanstans än tyskland) var det konstigaste jag sett på länge. Dom verkligen slogs på golvet. Hoppade upp och ner, men även hit och dit, samtidigt som dom knuffade omkring på varandra. Mycket.. Spännande.

Resten av helgen har spenderats bortavids. Sovit hos Yvvis, och annars studsat hit och dit (inte jäåttemycket pogande dock). Festat med våra fina fina tyska vänner, och yvvis syster + vän. Jag har haft en kanonhelg och när jag sms.ade Anders kl 7.00 på morgonen och skrev att jag var hos Y, så gick han inte på att jag just vaknat.
För så var det ju inte, jag hade ju just kommit hem (vilket inte betyder att jag somnade kl 7.00. Ever heard of afterparty?)

Bara för att han saknade mig

I fredags ringde min far mig kl 07.30.
Vem ringer sin 21-åriga dotter en sådan okristlig tid undrade jag.
"- eh, jag?"

Ja tydligen.

Jag SKA bättra mig, men hela helgen har varit fullproppad och jag har enbart varit hemma för att duscha och byta kläder. Idag har jag jobbat hela dagen och kom hem för ungefär en timme sedan. Därför tänker jag inte blogga något just nu. För jag ska lägga mig och läsa, och tänka på hur gött det är.
Förresten var jag barnvakt åt en jättefin liten 7-månaders pojke idag. Det gick kanon, jag är ju en naturbegåvning jag alltså.

Frankfurt fortsätter leverera

Jag lever.
Om någon har undrat.
Och ja, självklart var vi på karaoke i torsdags. Vilket var lika roligt (om inte liite roligare denna torsdag) som vanligt. Vi hade med oss Yvonnes syster Emelena (eller Anneli, u pick) och hennes kompis Vera + våra tyska vänner, och en sådan kväll kan omöjligt misslyckas. Jag vaknade glad på fredagen åtminstone.

Jag vägrar skriva något om gårdagen för det var för bra. Ska skriva lite mer om den när jag har sladden till in mobil och kan slänga in en dålig bild och lika dålig video. Men en sak kan jag säga innan jag stänger ner och gör mig iordning för ännu en kväll i Frankfurt.

Johnossi ROCKED! (och jag är litelite kär i dom)

FreitagÄRdetinte utan Donnerstag (man blir ju mer dagvill än tanterna på solängsgården här nere i Tyskland)

En fett effektiv dag (och ja, det är okej att säga fett här i Tyskland om man är utlandssvensk) helt enkelt. Städat prästgården, handlat med Yvonne (vi har förmodligen något slags rekord på att handla snabbt) och sedan har jag coh hon haft barntimmar i kyrkan. Vi är ju så effektiva så jag blir rädd ibland. Hem, bytte om i ilfart (så jag är inte helt säker på vad jag har på mig men nu är det försent att göra något åt det), åkte och handlade och sitter nu hemma hos Yvonne. Jag är i princip färdigsminkad och Yvvis är iväg och hämtar sin syster Anneli (även kallad Emelena) och Annelis kompis som kommer från svea rika idag. Jag har fått som uppgift att laga mat tills dom kommer hem. Ingen jätesvår uppgift då vi valt att äta tacos.
Utan köttfärs (min vän är ju vegetarian u know)
Så jag lär ju knappast kunna misslyckas so to speak.

Ja sen kan ni ju lista ut resten av kvällen själva.
Vad?
Ni har ingen aning?
Heregud läser ni det jag skriver eller vad gör ni när ni är inne här?!
Jeez alltså.

Kampen mot förtidig tantighet har enbart börjat

Jag har blivit en liten tant. På jobbet kallar dom mig tant Angie for example.
Dock drogs min tantighet drastiskt ner när Jenny utropar "så är du så trött om kvällarna att du måste gå och lägga dig astidigt! Som en bejby!". Ja så kanske är fallet, och så ska jag även göra idag (för igår drog jag ner tantigheten med hur många åldrar som helst genom att vara uppe aslänge och inte ens sova hemma! Den ni! Min kamp mot förtidig tantighet fortsätter)

Idag ska jag göra lite hitan och ditan (fasiken, där slogs det på några år på tantigheten. "hitan och ditan"? Vem säger så? Nämn gärna någon över 60 tack) och lägga mig tidigt, men jämna ut det genom att läsa en bok (vänta, vänta! Det kommer!) av Stephen King.

Joråsatt, kommer nog göra så att jag inte kommer somna astidigt denna natt.

Sa jag förresten att jag och Yvonne drömde likadana drömmar inatt? Alltså om samma sak.
Jag tror vi umgås för mycket.

En onsdag och imorgon är det torsdag (och då kommer Emelena, vilken grej!)

Igår tog jag ett glas vin på en sushibar med Leona och Petra innan jag åkte hem till cp. Jag och han hade ölkväll och lyssnade på musik hela kvällen (och en bra bit in på natten). Obernice. Han har rätt bra musiksmak den där calle phillen. Och så är han lite rolig och får mig att må bra. Tur man har fina vänner när livet är på hold, dom liksom kickar igång det åt en.
Så har jag jobbat idag såklart, personalmöte och dammning. Jag skrattade mig igenom halva dagen (jag har världens finaste kollegor!). Dammade enbart i rum som Yvonne var i (hade lite separationsångest idag tydligen), som tur var så gick hon in i de flesta rummen så allt blev dammat. Till och med torkade jag på halva elementet i köket + fyra stolar och lite köksluckor. Dom nere på golvet alltså. För jag låg mest ner. Vi diskuterade även min lista på saker jag tycker extra mycket om att göra. nr 2 är (inte helt otippat) äta och skidåkning hamnar på nr 4 medans 5.an (som Jenny tyckte var dum) just nu är att dricka öl (OBS: Denna lista ändras titt som tätt. Enbart ettan och tvåan är bestående)

Medans det var körövning i kyrkan fortsatte jag min nya trend (inte ordet jag hade velat använda egentligen men mitt svenska ordförråd är ju inte som det borde längre) och pluggade tyska när dom sjöng fint i kyrkan (blev den meningen helt korrekt?)

Barnvaktsjobben rullar in och jag gillar livet idag. Det är liksom..
fint.

(att det även varit strålande solsken, klarblå himmel och 25° varmt hela dagen gör ju inte livet sämre. Och nej jag skryter inte, jag är bara förvånad att jag kunde somna i shorts och linne i en solstol i slutet på september! Det är inte ens vanligt här ska ni veta..)

tisdag 21 september 2010

Tisdag.
Finns inte så mycket mer att säga om det.
Förutom att det är soligt och varmt och jag ska hem till Calle phille.
Hihi, vad roligt det såg ut i skrift.
ciao!

En liten bild och en måndag

Tänkte (nu när jag fann min kamera) lägga upp lite bilder från den senaste tiden, men såklart dör batteriet när jag laddar upp bilderna så jag hann bara få över en till datorn. Den är dock fin, på fina vänner.


Kamilla och Yvonne

Dagen finns det inte speciellt mycket att berätta om. Så det blir inget sådant inlägg idag.
Så vad ska man säga.
  • Jag är lite rädd för Sverige efter idag.
  • att fundera på framtiden skapar ångest (och lite längtan)
  • tysk gramatik är as-svårt
  • hur ska man veta vad man borde och inte borde göra?
Nu ska jag vänta på att klockan blir lite mer än 21 så jag kan gå och lägga mig. Vad har hänt? Tant-Angie intar stan.

Att få eller icke få, det är frågan.

Har just slutat jobba och funderade på att jag gärna ville träffa någon.
Yvonne är ju på dejt, så henne fick jag räkna bort.
Ringde cp, men han är en upptagen man och jag hade ju inte bokat tid. Fick en tid på tisdag dock (väntetiden var inte alltför lång) och jag slapp gå genom PT (Pappa Thor. Red. Anm.) så jag är rätt nöjd med resultatet av mitt telefonsamtal (sen att han stod inne på en toalett när han svarade i telefonen är en annan sak)

Så jag fick ingenting ikväll. Förutom två pumpor av en rumän, och det skall icke föraktas.

Veckoslut (och idag avgörs det minnsan)

Nu har jag inte bloggat på hela helgen igen. Men den här gången handlar det inte om att jag inte orkat, jag har helt enkelt knappt varit hemma. I torsdags var vi som bekant ut. Jag träffade Kamilla på stan, åt mat och bara pratade en massor innan Yvonne och Leona kom. Karaoke i sachsen och en helt underbart rolig kväll (det är svårt att ha tråkigt med Kam alltså). Fredagen var slow. En tur på stan med Y, lite god mat och sedan hem för att byta om innan barnvaktning. Jag åkte hem till fam Emmerich och vaktade K och O. När Malin och Franck kom tillbaka hängde jag mig kvar och kikade på The big bang theorie (som var riktigt bra!). Hem och sov för på lördagen klev jag upp hur tidigt som helst för att åka till Oberursel och passa två andra fina barn. En härlig förmiddag som blev eftermiddagsfika med au pairer. Johanna kom tillbaka till Frankfurt och hälsade på så vi tog med henne på italiensk restaurang uppe i My Zeil. Hur gemytligt som helst och kvällen avslutades med en öl (faktiskt bara 3) på O'dwyers. En relativt tidig kväll för mig och Johanna, då jag idag jobbat från kl 9 och inte slutar förns runt 19 oder sowas.

Förstår ni nu att jag inte haft tid att blogga?

Förstår ni nu att jag inte kunde ringa mig tjidtjie igår som fyllde år?
För det gjorde hon, och jag tänkte på henne hela dagen. Jag lovar!

Valvaka ikväll? Kankse, jag tror det. Har hört talas om att dom enbart visar det en gång vart fjärde år så man kanske ska passa på att kika medans det går?
Eller så åker jag någon annanstans och skyndar mig.

I really have to

Snart.
Jag blir liksom på så dåligt humör.
suck.

verkligen. SUCK!

like dynamite

durch für gegen ohne um

aus auss(varför har jag inte ett dubbel-s på min dator?)er bei gegenüber mit nach seit von zu

an auf hinter in neben über unter vor zwischen


Efter några timmars plugg så börjar en del att sätta sig. Det är ju riktigt roligt bara man förstår och inser att man börjar få kläm på det. Nu gäller det väl mest att hålla det vid liv och fortsätta traggla. En klok kvinna sa en gång till mig att det bara är att öva och öva. Hon har rätt (även fast jag hatade när hon sa sådär), och jag hoppas nu bara att jag fortsätter öva och öva. Så ska nog tyskan sätta sig snart också. Annars känns det rent spontant som en bra dag. Jag har jobbat och fått lite gjort (har till och med planerat vad vi ska göra på barntimmarna imorrn. en hel dag i förväg!) och ska nog mest bara borsta tänderna och lägga mig och läsa nu. Imorgon ska jag jobba 10-18 och sen träffa Kamilla för middag på Barca kl 20. Sen ska vi fira in helgen (som kommer vara lugn) med karaoke på o'd. Att Kamilla är här gör mig mycket glücklich. <3

Der die das was?

sitter på kontoret i kyrkan och tragglar tysk grammatik. Har nämligen bestämt mig för att ska jag bo här, ska jag åtminstone få ordning på min tyska! Gramatiken är det jag har mest problem med, och har nu tagit hjälp av Jenny för att få ackusativ och dativ förklarat för mig. Nu gäller det att traggla. Traggla och lära sig vad som är der vad som är die och vad som är das. Det är inte jättelätt, men kan jag sätta det, kan jag även lära mig när det är ein, einen, dem, den och så vidare.

Ja, man kan nästan tro att det är grekiska det här.

Men det är ännu värre, det är tysk grammatik.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars

Så kom man inte på vad flygplan heter på engelska.
Försökte med flightplane, men det kändes liksom inte rätt.
Tillslut fick jag (håll i hatten) slå upp det.

Slänger in lite bilder som min kära kusin Ida skickade till mig för ett tag sedan. Tagna på vielles student nu i sommras.Jag och älskade lillebrorJag och min fina kusin IdaJag med mina föräldrar (jag saknar er)

Dienstag und nur noch Zwei Tage (und dann ist es WE!)

Imorse klev jag och Y upp okristligt tidigt (okej, 8.00 är inte jättetidigt men börjar man vanligtvis vid 10.00, och har jobbet fem meter bort, så är det tidigt) och tog oss bort till Svenska Konsulatet för att göra det man ska göra som svensk i dessa tider. Röstningen gick snabbt och smidigt och vi hann tillbaka till kyrkan till strax efter 10. Städade och hämtade barnen och sedan fick Y med mig ut på promenad i Huthpark. Lyckan var stor (för henne) när hon även fick mig att göra diverse magövningar i gräset. Jag dog på slutet men det känns ändå rätt skönt. Funderar skarpt på att ta en dusch nu (frågan är väl mer - varför har jag inte gjort det än?)

Kamilla är i Frankfurt.
På torsdag ska jag sjunga karaoke (cp du ska med, även om du förmodligen inte läser min blogg)
Fredag ska jag kanske äta sushilunch med Malin och Jenny innan jag barnvaktar åt barnen Emmerich. Jag planerar singstar natten lång (okej, inte natten lång men så länge vi orkar iaf! Eller, så länge dom får vara uppe mer)

I keep dancing on my own

Vote I Will

Imorgon ska jag gå och rösta.
Därav har dagen gått i valets tecken (jag har haft min alldeles egna lilla valvaka. Nästan iaf). Jag har diskuterat med människor runtom mig, jag har ringt mina nära och kära och jag har googlat, läst och frågat. Nu tror jag mig ha en aningens hum om hur jag kommer lägga min röst imorgon, vilket känns skönt.

Yvonne har hjälpt mig i min valvaka. Mest har hon spelat skipbo, fuskat fram ord i Alfapet, satt på kyrkans larm mitt i natten (och väckt halva prästgården) och rivit loss ett handtag på en dörr i vårt kök. Nu ligger hon på mitt golv och läser. Hon är fin, den där Vovvan (jag kommer få spö för att jag skrev sådär)

En helg mitt i september 2010

Fredagen.
Jag har bilder, några stycken iaf, men dom kommer väl senare i sedvanlig ordning.
Vi började med middag på Helium, sedan bestämde vi oss för Walden och drog dit (skönt med gångavstånd och slippa åka tusen år från stan). Rent spontant gillade jag stället. Lagom stort (rätt litet eigentlich men det passade mig) och bra musik (som dom visserligen spelade 30sek åt gången men ändock). Kvällen avslutades med frukost på något random ställe tillsammans med Leona, Harri och Marco. Gemytligt som attan. På lördagen var jag seg kvinna och spenderade större delen av dagen i Yvvis soffa. På kvällen var jag barnvakt åt en svensk familj i Westend (ingen dålig våning där inte) vilket gick bra. Efter barnvaktandet mötte jag Yvvis på donken på HBF och försökte sedan gemensamt att ta oss hem. Då vår U-bahn höll på med något slags ombygge så försökte vi på diverse andra sätt. När vi väl bestämt oss för att ta U-bahn till Bornheim Mitte så hade ju bussarna därifrån hem till oss slutat gå och vi fick så lov att promenera. Jag med sårigt knä (sedan fredagen) och sandaler som gjorde ont (pga otroligt oroliga (hihi. Oroliga? hihi) skavsår). Men det gick bra och jag somnade snabbare än vinden när jag kom hem.
Söndagen bjöd på finväder och jag låg mestadels och läste ute i trädgården (26° i mitten av september är inte jättetrist). På eftermiddagen åt jag och Yvonne middag på Die Kuh die Lacht och promenerade sedan omkring i staden. En glass på Häägen Dasz och lite kik på alla löpare som sprang (något slags lopp mot Aids eller dylikt) runt i staden. Efter en spännande resa hem igen (U-bahn hade fortfarande inte börjat gå ordentligt) så gjorde jag INGENTING resten av kvällen.

Hetsinlägg, men så kan det bli ibland (varje måndag som det verkar).
Jag hade en fin helg iaf. Som vanligt!

Fredagsdagochkväll

En fin dag på stan med Yvvis. Frukost på coffee fellows och sedan spontanshopping på American appearel. En blus som kostade. Hem - ner på stan igen och hetsköpa pumps åt Y - hem och duscha och nu är jag hos Y för sista filning på utseendet innan vi ska käka middag med Iza på Helium. Lite senare ska Hanna och Leona sluta upp med oss och vi ska gå och dansa.

Så ikväll är det klänning och pumps som gäller.

Vi ska ha kul! =D

Hemma på en torsdag? Vadfalls!

Jag tror bestämt jag börjar bli stor (man är ju inte 18 längre).
Dagen har gått som smort, och jag har fått helg. Eftersom det vankas utgång imorgon så orkar jag verkligen inte ta mig ut ikväll. Har kollat lite på idol med Jenny och Anders och sitter nu i sängen med datorn i knäet (inte inuti mitt knä men.. ja ni fattar). Lyssnar på musik och chattar, det är inte helt fel kvällsnöje det heller. Ska snart lägga mig och läsa min bok jag håller på med. Der Wünschzettel heter den och den är faktiskt riktigt bra. Så bra att jag längtar efter att läsa den, fastän den är på tyska.

Ja ni, ett litet tant-inlägg.
"på vad för vis? VADFALLS, är jag 90 bast eller?!"
Nu har hon bokat biljetter, min Maria. <3

Fin-onsdagskväll und sowas.

Igår var det fin-onsdag. Iaf på kvällen (inte för att den var ful innan).
Jag, Y och Iza träffades på Schöne Aussicht där vi (dom) åt lite smått och drack drinkar (alla tre). Vi hade inte setts på länge (Iza) så vi hade en hel del att prata om. Alltid lika gemytligt. Bestämde även att vi ska slå på stort och gå ut och klubba på fredag (imorgon, om någon missat det), så vi inte gjort det på hur länge som helst.

Imorse åt jag frukost med mina kollegor och har sedan städat prästgården. Nu ska jag in till kyrkan och jobba. Barntimmar, och sedan ska jag barnvakta en stund på kvällen innan jag (förhoppningsvis) ska leka med Cp oder sowas. Helg, har jag iaf då. (jiho)

Slog man rekord på hur många paranteser man kan ha i ett inlägg.

Lite smått och gott (och det regnar så man tror det är höst och jag vill nästan sätta på mig mina stövlar)

Halva veckan avklarad, vilket betyder att jag har en jobbdag kvar innan jag får helg. =)
Idag var det frukostklubben i kyrkan, vilket betyder frukostbuffé och trevligt sällskap sådär på morgonkvisten. Mycket gemytligt. Sedan har jag dammat och städat (sista gången jag plockar upp pärlor från barntimmerumsgolvet alltså) innan jag hämtade Elias och Johannes på FIS (Emanuel är sjuk idag). Det spöregnade och jag hade (självklart) glömt paraplyet, så blöt blev jag.

Ikväll ska jag dricka drinkar med mina fina vänner Iza och Yvvis.

Och aahka; Jag har fått paketet idag, så det kom fram. =) TACK för att du skickade kläderna. Och la ner en tidning och chokladkaka. ;) Eahtsam datnem!

How do I live without you. I want to know. How do I breath without you. How will I ever, ever survive.

Jenny (som är fett söt) förbarmade sig över mig ikväll och skickade iväg mig för att hyra en film. (kul det lät. "förbarmade sig och skickade iväg mig. haha. Menar mer att hon förbarmade sig och såg en film med mig ikväll) Det blev Confessions of a Shopoholic. Jag har läst alla tre (visst är dom tre?) böckerna och dom var bra, filmen var också bra. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Försöka att sova den här natten. Det har inte funkat så bra dom senaste nätterna och jag väntar på en förändring. någonting som får mig att förstå. Förstå att du aldrig kommer tillbaka till oss. Jag går igenom en arg period just nu. Jag är arg för alla du lämnat kvar. För hur svårt du gör det för oss. För att du inte längre finns där för min lillasyster, VÅR lillasyster. Hon som såg upp till dig, var din bästa vän. Jag blir så.. arg. För jag kan inget göra. Ingenting som får hennes smärta att bli mindre. Men imorgon är det tisdag och jag ska vara barnvakt åt K och O. (hihi. KO) Sen är det onsdag och sen ska jag börja vänta.
På åtminstone NÅGON slags förändring.
För kom igen, om inte JAG förtjänar det, gör ingen.
Och det är fasiken dagens sanning.

När vi var på sightseen bastlade jag en hårsnodd.


Det blev fint.

Måndagmåndagmåndag

Imorse gick jag upp tidigt och cyklade till bürgeramt. Var tvungen att skriva in mig i Tyskland igen. Allting gick smidigt (och jag är fett bra på tyska) och sedan cyklade jag tillbaks till kyrkan igen där det vankades mamma-pappa-barn träff. (måndagar gör mig verkligen glad. Jag älskar ju kids alltså. haha)
Eftermiddagen blev lugn. Prat med mammor, hämta på FIS och sen chill. Funderar skarpt på att gå på bio ikväll men anar att jag inte orkar. Det tar liksom på krafterna att leva just nu, så jag tror jag bara blir hemma. Ska barnvakta rätt mycket i veckan också så det blir fullt upp i vilket fall. Ska verkligen försöka lägga undan pengarna från extra-barnvaktningen så jag kan köpa ett par nya glasögon snart. För nu är mina på slutspurten (har haft dom sedan våren -07 så..)

Så prio ett - neue Brille!

'couse even when I dream of you (your not even there)

Jag är så trött Jonas. Du håller mig vaken, och gör du inte det så stör du mina drömmar. Du är inte där, men jag vet att det är pga dig som det blir såhär. Pga dig som jag drömmer en massa konstigt och vaknar helt slut med huvudvärk och ont i kroppen. Jag vet att du inte ville detta, men samtidigt blir jag så arg eftersom du visste att det skulle bli såhär. Att vi som blir lämnade kvar, vi som älskar dig, kommer må dåligt och ha svårt att hitta tillbaka till vardagen. För mitt liv finns i två delar nu. Ett före och ett efter. Jag tänker inte ljuga och säga att allt är dåligt nu, utan jag har fina stunder. Jag har roligt, och jag har människor runtom mig som får mig att skratta och må bra. Idag när jag såg att Natta var inloggad på msn tänkte jag inte skriva något. Jag menar, hon finns ju alltid där. Men så tänkte jag tillbaka på alla gånger jag tänkt det samma när jag såg dig inloggad på msn. Du fanns alltid där, alltså skrev jag sällan till dig. Som jag ångrar det nu. Alltså var jag bara tvungen att skriva till Natta. Fråga hur hon har det och säga att jag tycker väldigt mycket om henne. Min lillasyster. På samma sätt som du var min lillebror.
Så älskade lillebror, jag hoppas du ser vad jag skriver och vet att det gör ont i mig. Att jag älskar dig så mycket att jag inte vet hur jag ska hantera det. Just nu orkar jag inte ens prata om det, kanske är det just det jag behöver, men just nu orkar jag inte. Kanske att jag en dag tar tag i det (och jag vet att jag har människor som kan lyssna. Som kan det där) men just nu vill jag bara vara tyst. Vill bara försöka att sova, och ta mig igenom dagarna.
För jag trodde aldrig, att en dag utan dig på jorden kunde vara så tung.
Det finns inga ord, men jag kan försöka få dig att förstå hur jag känner genom att säga dom tre orden som betyder mest av allt:
Jag älskar dig.

Mov iehtseles

Hittade en bild som Moa hade tagit på mig och min minstingsyster på studenten i Falun.
Både jag och Moa hade nämligen ett yngre syskon som tog studenten.Jag blev glad. Det finns inte jättemånga bilder på mig och Celina. Mest eftersom vi lever i olika länder. Som tur är är vi syskon, och därför vet hon, hur liten hon än må vara, att jag älskar henne oerhört mycket.

Idag har jag varit barnvakt. Vi har mest bara chillat. Spelat wii och lekt utomhus. En god middag på det och senare ikväll vankas det au pair träff i kyrkan. Den första för den här "säsongen". Det ska bli spännande att se vad det är för folk som flyttat hit. Oklart hur jag ska presentera mig. Volonpair är ordet vi enats om i familjen i alla fall. Det täcker det mesta jag håller på med. Nu ska jag spela skipbo med J och A och försöka njuta av solen (som säkert inte blir långvarig nu när hösten börjar närma sig)

För jag är så trött nu. Jag sover dåligt och det är pga dig.
Jag saknar dig, otroligt mycket. <3

My life is pretty good at so many points.

Känns som att det börjar bli en vana. Detta med att inte uppdatera förns det gått ngr dagar. Om jag börjar med vår torsdag så jobbade jag hela dagen. Städning på förmiddagen, barntimmar på eftermiddagen och sedan barnvakt en stund på kvällen. Runt 22.30 mötte jag och Yvonne upp Carl philipp, Annika och Leona på Café Karin och drog oss sedan mot O'dwyers för sedvanlig karaoke. Det blev en riktig kanonkväll (som vanligt) och jag kom inte hem förns runt 7-tiden på morgonen.Ich und Annika. <3Yvonne sjöng Snow patrol för mig. =)Mina fina vännerCp fick snus av mig och blev glad killeMein Schatz.

Efter några timmars sömn skulle Yvonne (jag sov hos henne) in till optikern och jag ville tydligen följa med. Efter hon var färdig där hade jag ätit pasta och var glad tjej. Fick en ballong av Y (ja jag ville gärna ha en) och sedan strosade vi omkring i det underbara vädret. Fick ett ryck och hoppade på en turistbuss som tog oss runt i Frankfurt på en timme. Det var hur roligt som helst och rekomenderas verkligen. Nog för att jag bott här i över två år nu (jeez, det är fasiken länge det) men att leka turist i sin egen stad var riktigt kul!Spongbob gillade att turista.

Ja det var torsdagskvällen och fredagen det. Fredagskvällen åt jag och Yvonne middag hemma hos familjen Emmerichs (tacos) och sjöng sedan singstar hela kvällen (min nya favoritsyssla. TUSAN vad roligt det var!)

Idag har jag varit vittne på en vigsel (det var fint) och sedan bara chillat.
Nu ska jag sova. Fler bilder kommer upp på facebook i sinom tid.
Har jag kvar några läsare förresten? Kommentarerna har inte varit jättemånga på sista tiden..

Life is pretty good.

I have nbo words for yesterday. Noch.

Gårdagskvällen.
Just nu har jag inga ord (kanske har dom kommit tillbaka lagom till imorgon)
Jag ska leta reda på orden hemma hos fam Emmerich's.
För jag och min sambo/livs kärlek/partner in crime/kollega/bästa vän är bjudna dit på middag ikväll.

Det är roligt nästan jämt

Idag när jag skulle kommentera ett inlägg på Yvonnes blogg så fick jag dessa bokstäver när jag skulle (ja, vad man nu gör);

HUGHTITS 17

Det tyckte jag var roligt.
Hihi. (Nu har jag helg, eller jag ska bara barnvakta (läs; spela wii) två timmar och sen har jag helg)

Deutschland, Deutschland über alles <3

I tisdags fyllde Annika 21 år och vi ville såklart fira detta. Jag, Leona och Yvonne hittade till detta "Knast" dit vi skulle och fick som tur var syn på Kilian så vi förstod att vi var rätt. För helt säkra var vi inte när vi stod utanför ett gammalt fängelse, mitt inne i stan, med fler konstiga människor än jag någonsin sett samlade. Efter en halvvtimmes väntan (punktlighet är inte riktigt Annikas grej) så kom Marie med sin vän Krystian och efter ännu en stunds väntan entrade vi byggnaden. En sak säåger jag bara, dit går jag (förmodligen) inte igen. Det kändes lite som en studentkorridorfest (en sunkig studentkorridor. Fängelsekorridorfest?) med massor av rum, inredda (eller inte) i olika stilar. Man fick ta med sig egen dricka, mne kunde även köpa öl och äpler en trappa ner (där dans.. golv är väl att ta i men dansrummet, fanns). Vi visste inte vars vi skulle ta vägen utan fick tag i en varsin öl som vi sedan inte hann dricka upp innan vi gick ut igen. Väl utanför hittade vi både Annika, Cameron, Carl philipp och massa fler vänner. Vi blev glada tjejer och jag hade en mycket, mycket rolig kväll. Jag hade helt enkelt glömt bort hur mycket jag tycker om mina tyska vänner. Hur roliga, trevliga och fina dom är. Men nu är jag påminnd, och jag har fortfarande ont i magen efter alla skrattattacker jag hade den kvällen.Krystian och MarieSöta Marie och CamKilian med födelsedagsbarnet Annika (Anniken Skywalker)

Vielleviellevielle

Efter en otroligt lyckad kväll (tack Annika!) så kommer jag hem och möts av denna bild;


Fotograf; Madeleine Renhuvud'

Då blir kvällen ännu bättre och jag saknar min lillebror så det gör ont.
(jag lovar att ni får höra om kvällen senare. Med bilder och en noggrann information. Så säger man inte va?)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!