Det är inte helt lätt att vara sjuk och komma på något att sysselsätta sig med. Så jag övar tyska.

Efter att ha kollat påflera avsnitt Gossip girl och True blood gick jag över till att försöka vara en youtube-brud. Jag är inte så bra på det, så jag har sökt och kikat på precis dom videorna vi kikade på inatt hemma hos Yvonne. Vi kom på att i brist på passande tyskakurs åt oss så ska Carl philipp (i utbyte mot öl) komma hem till oss en gång i veckan och sjunga med i tyska sånger så vi förstår vad dom säger. Alltså, det är lite svårt att höra vad dom sjunger ibland, och alltså lättare om han sjunger. Get it? Det är i alla fall kanon att lyssna på tysk musik. Man lär sig ju hur det ska låta und so weiter.

Jag har fastnat för Die Ärzte och Die toten Hosen.
Men detta är favoritvideon;

http://www.youtube.com/watch?v=LKXUNRrYQd0

(tyvärr kunde jag inte bädda in den. Dumt. Någon som vet hur jag ska gå tillväga?)
Angie

Comments
silje skrev 2009-11-11 @ 21:11:30

jasså, du kollar också på de braiga serierna..jag växlar mellan dom och greys anatomy. Och ska snart börjar med sesong 7 av one tre hill..fullt upp jag ;)

URL: http://gerdochjag.blogg.se/
Åabpa skrev 2009-11-11 @ 22:12:18

ÅÅÅHH! Jag har hur många cd's som helst med Die Ätzte! ELler, Die beste band der welt ;-). Det var det enda vi lyssnade när jag festade (och emellanåt jobbade med att passa barn) ett år i Zürich! Bajsbra! Nostalgi!

URL: http://frokensvart.blogspot.com
Yvonne skrev 2009-11-11 @ 23:35:44

Vi kom på att i brist på passande tyskakurs åt oss så ska Carl philipp (i utbyte mot öl) komma hem till oss en gång i veckan och sjunga med i tyska sånger så vi förstår vad dom säger.Komma hem till OSS! Jo men visst, vi är ju sambos. Så det så.

URL: http://yvonnees.blogg.se/

What do you want to tell me?

Name (required)
Remember me

Mail (will not be published) (required)

Website

Comment

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!