Lass die Leute reden, und hör ihnen nicht zu.

Jag är en typisk "jag-kan-inte-stanna-hemma-en-enda-kväll-för-då-kanske-jag-missar-något" människa. Jag vill ha kakan och äta den, lätt. Det är något som jag har fått jobba på, och det var nog urbra att jag flyttade till Tyskland så jag verkligen inte hade möjlighet att åka på varenda liten grej i hela Sverige. Det känns lättare när det är i ett helt annat land och man inte kan närvara på allt. Men då uppstår problemet när man kommer hem, i lite större skala. Så fort man anländer på svensk mark så ska man vara överallt, träffa alla och göra så mycket som möjligt, varje dag. Jag har dragit ner på det också, och försöker att göra det jag vill och träffa dom jag vill träffa. Dom som verkligen betyder något fortfarande (för det är tråkigt men sant, när man flyttar utomlands så märker man vilka som är ens riktiga vänner och speciellt vilka man vill ha kvar i sitt liv).

Men nu är det så här, jag kan inte ta hansyn till alla där hemma och vara precis där ni är. Vill ni träffa mig så får ni försöka komma till mig. Jag flyger trots allt från Tyskland, så det är ändå jag som rest längst. Det är klart jag vill träffa så många som möjligt. Men det kommer inte att funka hur jag än gör, det är alltid någon som känner sig utelämnad (denna gång blir det falu/borlängeborna då jag inte kommer att vara där i krokarna speciellt mycket)

Jag kommer komma till Falun runt 22.30 den 25.de december. Jag skulle vilja ha en vän i staden då eftersom hela min familj är uppe hos aahka och aajja då. Så om någon är i Falun den dagen och har tid med mig så hör av er!
Sen åker jag till Röros den 26.de och till Funäsdalen/Mittådalen den 27.de. Sen blir jag där tills nyår då jag åker till Sveg och syster för att fira nyår där. Efter det åker jag hem till Idre och blir där till runt den 6.de/7.de för den 8.de Januari flyger jag tillbaka till Frankfurt.

Så vänner, vars kommer jag kunna träffa er? =)

Lass die Leute reden, das haben sie immer schon gemacht.
Angie

Comments
Maja skrev 2009-11-14 @ 12:47:06

hm idre i såna fall. om jag inte jag och bill firar jul ihop i falun då kanske vi ses den 25. vilket på ett sätt är tragistk så vi ställer oss in på idre efter nyår..

URL: http://majarific.blogspot.com
Jonas skrev 2009-11-17 @ 20:38:19

Vi ses i mittådalen. Dags för en av våra hejdundrade mittådalsutgångar faller min röst på, du, jag, ana och silje (för känns som alla är där då)sen dagen efter kör vi en typsikt, hej vi kollar på barnfilmer för det är det bästa som finns kväll :)

URL: http://lappsnusk.blogg.se/

What do you want to tell me?

Name (required)
Remember me

Mail (will not be published) (required)

Website

Comment

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!