A hero of war, is that what I'll be..

Jag funderar på att plugga psykologi nästa höst. På allvar alltså
____________________________________________________

Idag har jag haft min käraste Izabella här hos mig (finns knappt ord som kan beskriva hur mycket jag tycker om Izabella). Jag åkte och hämtade henne imorse och sen spenderade hon hela dagen med mig. Vi fikade, spelade skip-bo och när Jag hämtat Elias var hon bara där (det var skönt. Att bara ha henne). När Elias ätit lunch gick vi upp för att bygga med lego. Jag lämnade Izabella ensam i finrummet i knappt 20 minuter, och vad får jag se när jag kommer ner.Den där tjejen kan man inte lämna ensam med en "vuxensak" i ens 20 ynka minuter.
Note to self.
Hon byggde ihop det efter mycket om och men i alla fall (hon menade att rengöra under tangenterna men det gick lite överstyr. Till historien hör väl även att säga att jag ville göra samma sak men utan att plocka bort alla tangenter så jag dammsög rätt upp och ner på knapparna istället. Fellows, don't do at home. Knappar kan försvinna in i dammsugarpåsen = äckligt).

När vi hämtat dom äldsta pojkarna på FIS (som heter JOHANNES och EMANUEL för er som fortfarande inte verkat fatta vad "mina" kids namn är.. Jeez liksom) så åt vi en snabb middag och drog till Nordwestzentrum och Primark. Jag gick in i affären öppen för förslag och kom ut med en kasse full i skor o dyl. Två par tygskor, ett par lackpumps, underkläder, bikiniunderdel och strandklänning låg det närmare bestämt däri. Vad temat var? Egypten (SOMJAGSKAÅKATILLOMENOCHENHALVVECKA. Oj, förlåt. Råkade jag skrika det in i era.. ögon.. eh, ja.)Nu är det snart natt och ingen vill spela skip-bo med mig så jag ska gå upp och borsta mina visdomständer som håller på å letar sig fram (fick man med det också) och lägga mig. Imorrn är det heldag som gäller.
Angie


Comments
Maja skrev 2010-02-11 @ 10:20:50

åh gud. den låten som du just använde som titel dör jag när jag hör. så bra, får rysningar.

URL: http://majarific.blogspot.com
J skrev 2010-02-11 @ 14:48:01

... ganksa äckliga topps. va du tvungen att fota dem med??:P
anna skrev 2010-02-12 @ 21:11:36

egypten låter toppmys :) och primark äger. riktigt älskar den butiken. kvalité vad är det, när man kan ha kvantitet :)puss på dig.

URL: http://sunnanangsanna.blogspot.com

What do you want to tell me?

Name (required)
Remember me

Mail (will not be published) (required)

Website

Comment

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!