Bok

Har nu läst ut Sag's Nicht Weiter Liebling av Sophie Kinsella. Och i och med detta challengar jag Jessica. Så ja, jag råkar ha en förkärlek till Chic lit böcker. Säg mig nu, vad ska jag läsa? COME ON give it to me! ;)


Comments
Maja skrev 2011-09-14 @ 21:27:13

alltid marian keyes, love. jag tror jag har plöjt igenom de flesta av de brittiska chic lit författarna:) men det finns ju jane green, kinsella, sheila o´flanigan (tycker iof inte om hennes böcker), lauren weisberger. åh detta är ingen chic lit utan ungdomsbok men så jävla bra, the sky is everywhere av jandy nelson. läs läs läs

URL: http://majarific.blogspot.com
En annan Jessica skrev 2011-09-14 @ 23:02:19

Kära Angelica, mitt under mitt författande av boklista åt dig kom Skypesamtal med Eric ivägen och nu tänker jag inte på nåt annat. Skrev ändå färdigt listan och sådär, men ja, det känns ju dumt nu. Jag tycker om dig och jag tänker på dig och du är världens mest fantastiska Angelica. Vi ses om två veckor och två dagar och då kan vi väl ta en heisse Schokolade på Café Karin och prata igenom allt. Eller så tar vi en cocktail på Louisiana istället, det kan du få bestämma. Vi hörs helt enkelt, ta hand om dig! PUSS!

URL: http://commonsensicaldreamer.blogspot.com

What do you want to tell me?

Name (required)
Remember me

Mail (will not be published) (required)

Website

Comment

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!