Blockupy Frankfurt

I helgen är det stort hålligång i Frankfurt. Jag pratar inte om att Tjidtjie och Muahra kommer (gör dom i och för sig) utan om Blockupy Frankfurt som började idag och håller i hela helgen. Dom som har koll vet att dom nu legat och (?) demonstrerat i åtta (!) månader utanför Europeiska Centralbanken här i Frankfurt. Occupy Wallstreet gänget ni vet. Nu slår dom till och ska kort och gott försöka ta sig in på ECB och förhindra att dom kan arbeta. På ett sätt har dom redan lyckats, alla har fått ledigt, ingen endaste banknisse kommer att gå till jobbet from idag (till och med dom på bankerna runtom. Det är ju en rätt stor bankstad detta). Dom är rädda att dom ska få en sten i huvudet eller något.

Idag har dom röjt området där dom legat och tryckt i nu åtta månader. Poliserna alltså. Poliserna röjde, dom har inte legat och tryckt på Willy-brandt-platz.

Vi får se hur det går. Men vi ska nog hålla oss därifrån i helgen.Källa; http://www.spiegel.de/fotostrecke/frankfurt-polizei-raeumt-occupy-camp-vor-ezb-fotostrecke-82423.html
Artikel (på tyska); http://www.fnp.de/fnp/region/hessen/polizei-r-umt-frankfurter-zeltlager_rmn01.c.9844117.de.html

Comments
Caroline skrev 2012-05-16 @ 13:43:38

Usch!! Hoppas Micke kan hålla sig hemma!! Han får inte få en sten i huvudet å dö :(

Hdl und sei bitte nicht in der Nähe von ECB!!

machs gut meine liebe!

Bussi <3
Madde skrev 2012-05-16 @ 22:47:25

Men shit vad läskigt!!!

What do you want to tell me?

Name (required)
Remember me

Mail (will not be published) (required)

Website

Comment

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!